Det der sne....?

Opdatering: Stadig ingen sne. Har været heldig med lidt slud, men stadig ikke RIGTIG sne. *suk*

Hvor bliver det af?

Jeg ser ud af vinduet - længselsfuldt. Leder efter et snefnug. Bare et lille et.

Godt nok kører de fleste på solenergi. Jeg bliver helt høj af snevejr. Det er smukt, det lugter helt fantastisk, elsker den knirkende lyd. Ja, og så glæder jeg mig til Ivalo er gammel nok til en ordentlig omgang sneboldskamp.

Drømte om sne i nat. Sne som da jeg var barn og boede i Qaqortoq. Om dengang mig og Pavia (Det er min lillebror) lavede en hule. Og om kolde tæer. Og vi satte stearinlys op og nød det i 5 minutter inden vi løb ud og kælkede igen. Og den der lidt brændende følelse jeg fik i føddderne da vi kom hjem til mor der havde lunet mormors hjemmestrikkede sokker på radiatoren. Jeg har stadig to par, jeg bruger flittigt. Lige akkurat hjem til Anna og Lotte og så aftensmad bagefter. Klokken 18 nul dut.

Bare Ivalo også får nogen dejlige minder om sne.

4 kommentarer:

Tina sagde ...

aaii du førte mig lige tilbage til dengang da jeg gjorde det samme. Vi byggede snehuler på vendepladsen, hvor sneploven havde samlet alt sneen i hjørnet. Vi kælkede på byens store kælkebakke. Vi frøs fingre og tæer så det var helt røde og kriblede og brændte når de blev tøet op igen foran brændeovnen, iført varmt tørt tøj og sutsko :):) Og så nemlig... 18 nul dut... så var der børnetime ;)

nielsenstrik sagde ...

Hej Julia
Det er da en fin blog du har fået lavet, den glæder jeg mig til at følge. Og din lille Ivalo hun er da bare for nuttet.
Kh Jane

Mette G. sagde ...

Kom en tur til Himmerland - her har vi sne og det vælter stadig ned :-)

Hilsen
Mette G.

Sus sagde ...

Hejsa,
Tillykke med din nye blog, du er kommet på bloglines, så jeg vil følge med fremover, måske mødes vi til noget strik en dag, vi bor jo ikke så langt fra hinanden, kommer du på Badstuen?
Hilsen Sus, Basselund ca 25 km vestligere end dig