Frygtelig aften!

Det er frygteligt at vænne Ivalo til at falde i søvn i egen seng. Hun græder så hjertens-skærende, så mors og fars øjne bliver fyldt med vand. Det ER jo vores egen skyld, vi ikke gjorde det for mange måneder siden, men NU er vi igang.

Det bliver nemmere og nemmere. Og vi ser frem til bare at kunne ligge hende og hun så selv falder i sød søvn.
Ellers har jeg fået taget nogen billeder.


Allerførst mit halstørklæde Midwest Moonlight. Den er dejlig nem at sidde med, let at strikke og ikke kedelig. Det er der til gengæld flere af mine projekter der lider under. Min manglende tålmodighed. Promenade ligger og venter. En gang imellem bliver der strikket en rille eller to, men det er mest af dårlig samvittighed end af lyst. Og det er jo ærgeligt. Den er jo så dyr!

Jeg er igang med en sommer top også. Opskriften er fra bogen Strik af Inga W. Pantzar. Det er ene glatstrik og rib. Rib kan jeg godt lide, det er glatstrikningen der får mig til at gabe. På den uflatterende måde. "Problemet" er jo at den færdige model er SÅ lækker enkel på den fede måde! Så jeg regner bestemt med at den bliver færdig. En dag.

Så er der billeder af Ivalo´en. I sin djævlehue fra Gros´blog og en halsfisk fra Sødt og blødt. Billederne taler for sig selv. :)Garnstudio-tasken. Gad vide om jeg nogensinde kommer til bruge den?

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Julia

Velkommen til blogland. Glæder mig til at følge din blog- Og sikke en yndig unge du har.

Sanne B. sagde ...

Hun er da en værre skrubbedille.
Hav tålmodighed, det skal nok komme - også selvom det trækker tårer hos alle.
Glæder mig til at følge med herinde, og velkommen i blogverdenen.
kh
Sanne B