Påskefarver

Nu nærmer klokken sig 9 og vi har været oppe i 3 timer. Alligevel er vi alle tre stadig i vores nattøj og gardinerne trukket ned. Bare fordi det er så hyggeligt.

Når vi når September er det slut. Så har vi haft et år hvor lange formiddage og hygge i dynerne var starten på dagen. Christian får forhåbentlig det arbejde han skal til samtale hos på onsdag og jeg starter på skole igen til September.

Ligesom at starte påny. Jeg glæder mig mere og mere til at få en hverdag med lidt mere "gang i den". Det er trods alt begrænset hvor lang tid jeg kan nyde denne barsel. Men du kan tro jeg vil nyde den lige til den dag den slutter!
Ivalo bliver sjovere og sjovere at være sammen med. Hun efterligner de lyde vi siger og hendes pludren er meget varieret nu. Hun rejser sig op for at dumpe ned igen når hun kommer i tanke om hun ikke kan gå endnu og hendes små fødder bringer hende ud id en store verden mens hun har godt fat i Mors eller Fars finger.

Hun snor sine bedsteforældre om lillefingeren og flirter med alle hun kan komme i nærheden af; men helst på lidt afstand for de må helst ikke komme for tæt på. Hun elsker sin Mormor og det varmer om hjertet når jeg ser hvor glad hun bliver når hun ser sin Mormor.

Jeg ser denne skønne Snowdrop alle steder og synes den er SÅ smuk. Desværre er det ikke alle der viser den PÅ, så jeg ved ikke rigtig hvordan den sidder på kroppen. Overvejer om den skal være min gave efter gyserkontrakten eller om det skal vær en anden Amimono-model, nemlig Lavender. Ja, jeg må gerne drømme - har jo masser af tid til det - 6 måneder endnu. Mindst.

Vi er jo som bekendt ved at tabe centimeter ved at træne og vi forsøger at tænke på kosten også. Lækre salater og fedtfattigt kød. Helst uden at være kedeligt. Så jeg vil kalde det sund mad med usunde tendenser. Se her:

Dette er frisk pasta med pesto, tørstegt kylling og bøffelmozzarella. Nemt, simpelt, forholdsvis sundt og bestemt ikke kedeligt. Den noget mere usunde version vil være med baconstykker i. I forgårs var det frisk grovpasta blandet med masser af hvidløg, majs, frisk basilikun, forårsløg og parmesan og en klat cremefraiche 18%.

Vi ER maddyr og nyder at spise ude på gode restaurenter. Især dette sted som vi opdagede alt for sent. Godt gemt ved Brandts Klædefabrik, ser ikke ud af meget udefra, men lad dig ikke snyde - det er lækker, lækker mad. Besøger dem alt for sjældent nu. De leverede også mad til vores bryllups/sommer/indflytnings fest og når vi vil forkæle os selv er det der vi tager ind. Gedigent italliensk mad når det er bedst med en god vin til. Sidst vi var der, serverede de en fiskeret. Ummenumme, jeg tror jeg vil arrangere en aften der inden længe. Munden render jo i vand nu.

På min gåur i går fandt jeg vej ind i Kaffe & Thehuset i Vintapperstræde. Ville forkæle mig selv med en god the og god chokolade. Der fandt mine øjne nogle påskeæg der matchede Tutti. Så dem måtte jeg lige have med. De er endnu ikke spist, ville dele med Ålen. Den grønne udgave egner sig bestemt også til en drenget Tutti.

Klokken er nu langt over 9. Det tager tid at blogge. *S* Måske fordi jeg synes det er sjovt?

3 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

ja, vi har snoldedage fredag og lørdag! *G*

Lene sagde ...

Lavender har jeg ikke prøvet at lave, men jeg kan bestemt anbefale snowdrop, jeg overvejer faktisk selv,at strikke en mere.
KH Lene

Julia Zahle sagde ...

tak for anbefalingen, Lene, jeg ser stadig på det. Den strikkes på pind 4, ikke sandt, så den er forholdsvis hurtig at strikke.

Men er den delle-venlig, det er meget vigtigt. *G*