Smuk morgen

Godmorgen alle sammen! Allerførst et billede af bade-bayen: Der er intet som en frisk-fra-bad-baby!

Vågnede ved at en lille, meget vågen baby syntes hun ville pille mig i håret. Lige da jeg vendte mig om, fik jeg et stort smil og allerede der synes jeg dagen er startet godt.

For det første har vi alle tre sovet fantastisk. Og hele natten! Nu er Moren og Faren vågnet og været helt forvirret to morgener i træk fordi Babyen ikke har været vågen om natten. Skønt! Det kan være det er ved at være tid for Ivalo at komme op på sit eget værelse om natten...?

Dagen idag er uden planer. Vi skal vel tulle rundt i undertøj hele formiddagen og først når Ivalo skal have sin eftermiddagslur tager vi ud og går en tur. Eneste plan gælder for MIG! Jeg skal ned på Badstuen i aften - der er strikkecafé og håber på flere her fra Blogland dukker op. På tirsdag er der strik-in hos Britta, så jeg skal rigtig ud og føjte denne uge.

Det er ikke meget jeg har været selv siden Ivalo kom til. Og nu er jeg ved at være klar til at komme ud noget mere. Jeg kan mærke min "udlængsel" og jeg tænker meget ofte på hvordan det bliver det begynde ude på Uni og på at jeg glæder mig til at lave lektier...(!) Det handler ikke så meget om at jeg gerne vil være fri for Ivalo, mere at jeg glæder mig til at komme ud blandt voskne mennesker og ikke mindst at få proppet en masse viden ind i hovedet - LÆRE NOGET!

På strikkefronten er der taget hul på en hue i størrelse 2 år af Hanne Falkenberg Design - dog uden boblerne, de må komme i næste hue. Jeg skulle bare lige prøve at strikke med det uld/merino jeg havde liggende fra BC-garn og samtidig prøve at strikke huen med de afkortede pinde. Men det er jo nemt nok og jeg ærger mig en lille smule over jeg ikke fik begyndt på boblerne med det samme. Huen er nemt og hurtigt strikket, så regner med jeg kan begyn de på nummer to i morgen.

Så er der kommet en lille halsklud på pindende. Denne gang Beads of Earth fra Scarf Style bare i en lille strømpegarns-udgave på pind 2,5. Den er beregnet til at have med når jeg skal ud. Det er sjovt at arbejde med perler og strik sammen, det skal der nok blive mere af med tiden.

Jeg får strikket en pind eller to på nogen af mine UFO´er om dagen - dette bare for at dulme min dårlige samvittighed.
Jeg har fået mange kommentarer på min Gyserkontrakt som nogen ynder at kalde den. Faktisk er det mig selv der har sat kriterierne på den og IKKE min mand. Han skal bare hjælpe mig med at overholde den, for jeg har ikke rygrad til et Cashmere O´Meter eller selvjustits til Brug AF Dit Garnlager. Kontrakten hænger i køkkent på vores opslagstavle og kan til enhver tid tages ned for at minde mig om ikke at købe garn.

Jeg skulle bruge nogen strømpepinde og drog ned til DAD. For at opdage hun har 50% på en masse lækkert garn! Allerførst blev jeg lidt ærgelig, men det kom jeg hurtigt over, så man kan sige at min kontrakt virker!

Jeg har fåer ryddet lidt op i mit garn-skab og fået krydsnøglet noget spolegarn. Ivalo bliver helt kulret når hun ser jeg strikker og bliver meget glad hvis jeg tager en meters garn af til hende som hun kan lege med. Tænk alt det legetøj vi har spenderet på hende, og hun bliver glad for et målebånd og en stump garn.

Lige nu kan jeg høre hende plaske og Ålen er garaneteret plask-våd og hendes kluk-grin når hun får vand i hovedet gør at jeg bliver nødt til at gå ud og se på dem.

Ha´en go´dag alle sammen! Sådan så det her ti morgen ude fra vores køkkenvindue - smukt, ikke?

4 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Vil du sende en mail min vej - jeg har et spørgsmål vedr. HF huen

Fríða sagde ...

sköööön baby! og det med perler og strik, flot, men jeg har aldrig haft tålmodigheden til at finde ud af det.
kh.fra Island
Frida

britt sagde ...

Sikke en skøn baby!
Har du allerede anskaffet dig Tutti frutti? Må sige at den også appellerer til mig.
Der skal i øvrigt ikke så meget rygrad til den cashmere-o-meter version jeg kører lige nu - garnkøb er jo tilladt. Og du kanj jo selv justere reglerne. Det, der er fedt ved cashmere-o-metret er at du synligt kan se at du sparer op til noget - og det føles altså anderledes end indkøbsforbud.

Mona sagde ...

Sød baby-)Hvor det en flot blok du har fået lavet, friske og flotte farver, det er også lige mig.