Strik-opdatering

Ja, det her er så det lyserøde tørklæde til Nordisk Hemmelig Ven, jeg er meget stolt, da jeg selv har fundet på det - dog med lidt inspiration fra her og der. Det er strikket i noget sikle/merino og noget meget, meget blødt garnkøbt hos Garnbixen i Odense. Den sølvfarvede stribe er fra lageret. Jeg var noget skeptisk da jeg begyndte, men den er blevet pænere og pænere, trods den lyserøde farve. Tror næsten det ender med jeg må lave en til mig selv også - måske endda i den lyserøde farve!Her nede kommer så et nærbillede af mit lille projekt. I sin tid, før jeg begyndte at strikke, hæklede jeg en lille trøje til Ivalo i Noro-garn (100% uld) og jeg var vild med den. Den klædte hende godt, den sad godt på hende og farverne var skønne.


Nu er den for lille og jeg har ikke kunne nænne at putte den i så-skal-det-pakkes-ned-fordi-det-er-for-småt-kassen. Så jeg har fundet noget restegarn fem i min reste-pose og påbegyndt længere ærmer, krave og længere skød. Og den bliver læææækker! Selvom nøglerne er to forskellige farver, passer de godt sammen og er allerede tilfreds med den. Igen.

Vejret har været skønt idag. Vi kom ud og gå - som sædvanlig - og nød solens stråler varme ansigterne. Rendte ind i Trine, Jesper og Marius. Marius er Ivalo´s kammerat fra mødregruppen og han er en lækker sag. Det hænger jo nok også lidt sammen med hans lækre forældre. Kommer lige i tanke om jeg har strikket en hue til ham, men den blev ALT for stor, så nu går Jesper med den.
Ivalo er ked af det lige nu. Eller sur. Over hun ikke må kaste med CD´er. Kan hun allerede nu blive sur over sådan noget? Hun er jo kun 9 måneder... Måske hun bare er sulten. Eller træt.

Til slut får I lige et billede af Åle-huen set i god dagslys og i ubrugt tilstand.

I morgen skal vi i kolonihaven - jeg glæder mig!!!4 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Det er en rigtig god ide du har fået med at hækle Ivalos trøje længere, det er brandærgerligt når noget man er rigtig glad for blir for småt.
Kh Jane

Anne sagde ...

Flot hue, Julia, er det en hjemmekomponeret opskrift??

Jeg har lovet Torben en hue, men har ikke fundet det helt rigtige mønster endnu, så hvis du har fundet dette på nettet, så vil jeg da gerne vide hvor :-)

Ha' en dejlig dag.
KH Anne

Julia Zahle sagde ...

jane - ja, det er det nemlig! Og når nu farverne klæder hende så godt, så MÅTTE jeg gøre det! *S*

Anne - jeg har sendt opskriften til dig! :-)

Pernille Henriksen sagde ...

Mon jeg også kan tigge en kopi af opskriften - den hue er flot!