Kære Familie-minister!

Vi skal have 3 børn, siger hun.

Så håber jeg at vor familieminister finder ud af at gøre det mere attraktivt for os, der gerne vi have mange børn, rent faktisk at få alle de børn vi gerne vil have, uden vi sidder med kæmpe gæld bagefter fordi vi må tage det ene lån efter det andet for at få hverdagen til at se bar een smule lys ud.

Jeg er selv under uddannelse, og har fået at vide hvor vigtigt det er vi hurtigt kommer ud på arbejdsmarkedet, helst før vi er 25 år. (Ups, så er jeg sent på den...) Men sørme også om ikke vi skal sørge for at få mindst 3 børn!!

Jeg føler en smule pres på mine stadig realtivt unge skuldre.

Måske der ville komme flere børn, hvis man gjorde det muligt at få flere børn mens man er under uddannelse, uden man ender i en økonomisk krise hvis ens mand skulle miste sit arbejde?

For at få et godt og solidt tag på arbejdsmarkedet, gælder det om at være med, at være der. Man kommer hurtigt bagud på sit felt, hvis man først skal til at få sine tre børn efter endt uddannelse. Jeg kan også forestille mig at når man så endelig har taget en 5 eller 6 årig uddannelse, vil man gerne ud og bruge den.

Og så er der en biologiske del af det. Vi skal ikke være ret mange år over 30 før vi får alle de forskellige ricisi ved at få børn at vide. Ja, vi skal kunne nå DET HELE før vi er fyldt 25! *stresset smiley*

Desuden kan det SLET ikke betale sig at gifte sig - romantik nej tak! - jeg måtte lave diverse krumspring for overhovedet at kunne få en form for indtægt under min barsel. Øv, jeg synes ikke de kan være det bekendt -dem der i regeringen.

3 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Helt enig. Godt vi har vores blog, hvor vi kan komme af med vores frustrationer, for regeringen kommer vi nok ik af med foreløbig.
Kh Jane

Tina sagde ...

Jeg kunne simpelthen ikke have skrevet det bedre!! Hvor har du ramt godt! :)
Jeg følte mig ramt af hendes 3 børns politik. Men der er intet at stille op synes jeg. Dengang da kroppen ville, havde jeg ikke råd. Jeg var uheldig at lande på sygeløn, jeg var dengang gift med min datters far, og alt hvad han tjente over en vis beløb, blev trukket fra min sygeløn. GOSH vi havde ikke meget at leve for.

Så jeg gad nok se hvordan hun mener jeg kunne have siddet med 3 børn :)

Julia Zahle sagde ...

Tak for jeres kommentarer!

Jeg er glad for jeg ikke er ene med mine tanker.

/Julia