Klunke-holder?

Jeg er også i gang med et lille sjal til skulderen fra det seneste Interweave Knits. For det er ikke begyndelsen til noget undertøj eller andet små-frækt som nogen tror det er. Det er noget uskyldigt som et sjal. Det er strikket i blødt uld fra Garn.dk og det er dejligt at strikke med. Mønsteret er nemt og jeg tror det bliver et hit.

Så er jeg hoppet med på strik-a-longen hos Markno, dog er jeg gået op i nål-strørrelse, da Ivalo ikke længere er 6 måneder. Jeg vil i gang med anden del i aften, for det har hun lagt ud på bloggen idag.


Ud over disse små-projekter er jeg i gang med Seraphin Shawl fra MimKnits, som jeg fik foræret af Trine og Britta. Det har ind til videre været skønt at strikke og jeg er kommet til hulmønsteret, så jeg glæder mig til at få tid til at strikke og kan ikke lade være med at tage det med når jeg er ude, for der er jo altid små 5 minutter hist og her. Billede vil jeg ikke vise før jeg er færdig. Desuden er kameraet løbet tør for batterier igen.

Ivalo har fået plads i ønske-institutionen pr. 1. Juni og det glæder os meget. Men det fortæller os også at den første baby-tid er ved at være slut. Christian har jo fået arbejde og det har også gjort en forskel i hverdagen. Hverdagen - den rigtige hverdag er her snart og mit drømme-lignende år er ved at være slut.

Måske er det også defor jeg kom til at fælde en flod af tårer da jeg hørte der er kommet en ny Prinsesse til i Kongehuset. Mørkt hår og meget af det. Det lyder som Ivalo, da hun var nyfødt.

3 kommentarer:

Tina sagde ...

Weeee tillykke med pladsen!!!! :)

Linda sagde ...

Haha, jeg kiggede også lige en ekstra gang da jeg havde læst overskriften, OK, hun går da lige til den :o)
Åh ja, lille ny baby, jeg har et billede af min lille nyfødte som skærmbillede og går i selvsving hver gang den starter op.
Det er fedt med institutionsplads, og de skal jo hjemmefra...men man savner dem lige så snart man går fra institutionen. Husk lommeletter ;o)
kh Linda

Julia Zahle sagde ...

Tina - mange tak! *S*

Linda - *GG* Det LIGNER jo en klunke-holder...*GGG*

Jeg tror jeg skal have 3 pakker kleenex med derhen når det er... *G* Og det gør det ikke bedre at hun skal fejre sin 1 års fødselsdag derovre. Tænk, min lille baby snart er 1 år...! Så er hun jo ikke en baby længere!

Vi har klistret en hel væg med billeder fra Ivalos første tid, og det er også noget der presser på med tårer.

/Julia - i det sentimentale hjørne