Tak!

Af en eller anden underlig grund virker vores kamera ikke. (Og ja, har opladet den!)

Så I må undvære et billede af den færdige Promenade! Jep, jeg er færdig, færdig, færdig!

*juble rundt med promenaden smidt om skuldrende mens jeg råber JEG ER GO´JEG ER GO´JEG ER GOOOOOOOOO*

Eller måske er jeg bare glad for den endelig er færdig, fordi alle de retmasker har hængt mig ud af halsen. Har jo været igang med den siden Oktober, hvor jeg lynstærkt fik lavet rygstykket og den ene side. Så gik jeg sur i den.

Min garnkontrakt har virkelig virket, og jeg har strikket ca. 350 gram fra lageret og fået Promenaden færdig og nederdelen er snart færdig for jeg vil bestille en turbo-hæklenål. Efter jeg har prøvet turboen gider jeg ikke med mine gamle hæklenåle.

Der var strik-in her i dag. Og det gik jo over AL forventning! Jeg fik nusset på en Mathilde og det var nok det jeg nød allermest på hele dagen. Jeg så en Snowdrop helt tæt på og jeg vil se i mit lager om ikke jeg har nok af noget til en.

Jeg fik gaver - smykker, bøger, en opskrift, maskemarkører og slik; en blomst til vindueskarmen og jeg fik også hygget mig på den dejlige måde. Det er ikke sidste gang jeg inviterer til strik-in. Næste gang bliver ude i Ålerusen hvor vi kan sidde udenfor og nyde en brise og det gode vejr. Bare rolig - vi har en overdækket terasse derude, så man ikke bliver solskoldet.

Tak I dejlige kvinder for en dejlig dag!

7 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med en færdig promenade!
Jeg glæder mig til at se billeder og ærger mig over, at jeg er bortrejst netop denne weekend. Måske ses vi torsdag?

Julia Zahle sagde ...

Forsker - vi ses på torsdag. Det er min officielle fridag. Og det er jo ikke værre end du kan komme stort set enver anden da og komme og strikke sammen med mig. *S*

Trine Als sagde ...

Hejsa
Det var bare rigtig hyggeligt igår, også selvom Mathilde var lidt opkørt. Jeg fik da strikket, mens hun fik en lile lur.
Glæder mig til vi ses igen en dag.
Kram

Jette Møller sagde ...

Hej Julia
Mange tak for igår, det var en dejlig dag, og tillykke med Promenade, glæder mig til at se den på. Kommer først på Badstuen d. 3. maj. Så ses vi vel der?

Tina sagde ...

TILLYKKE med promenaden!!!! ;) Endnu et skridt tættere på at være ovre garnkontrakten ;)

bittestrik sagde ...

Hold da op, var du så tæt på at være færdig, det opdagede jeg ikke, men sikke et stort arbejde. Tak for i går, og tak for den lækre mad uuuhmmmm. Ja du var da vidst en smule forelsket i Mathilde, men Ålen var da også lidt blød i knæene over hende ;-)
Du har nu selv en superdejlig datter, men det er du vidst heller ikke i tvivl om.
Hilsen Britta T.

Julia Zahle sagde ...

Tak, Tina - jep, jeg ser flere og flere krav opfyldt. har i dag bestilt hæklenåle fra Vivian, så glæder mig til de kommer. har faktisk hæklet nederdelen færdig også, men vil hækle lidt oppe i livet til et bælte og det vil jeg bruge de nye hæklenåle til.

Britta - jeg blev jo inspireret af dig og Jette. I sad der og strikke løs og jeg tænkte at hvis jeg strikkede lige så hurtigt som jer, ville den være hurtigt færdig.

Jeg har dog opdaget jeg har ændret strikkefasthed undervejs, så den ene vinge er en smule løsere. Det kan jo godt lære at leve med, selv om det irriterer mig lidt lige nu.

Mathilde kan jeg stadig blive helt salig over når jeg tænker på hende. Jeg kan snart ikke huske hvordan det var med Ivalo, synes det hele gik op i gråd og frustrationer de første 3 måneder, så jeg nød virkelig at sidde med den lille smukke Mathilde.