Host, snøk, host!

Sådan lyder det her hjemme i disse dage. Halsen gør ondt, snottet render og det er ikke godt. Jeg ved at Ålen - som i denne uge er i Tyskland (forretning) - har det ligedan. Det samme gælder Mormor ude i Bolbro og Tante Karina i Vejen. Det må være noget omgangs-noget. Har meget lyst til at ringe til en kær veninde - Tonje - hun er altid så dejlig at være sammen med og ville bestemt booste mit humør op igen. Men hun er højgravid og har en 3 årig Jonatan hjemme og jeg ville ikke have det godt med at bringe hoste-virus ind i deres hjem.

På hendes opfordring er jeg gået i gang med Bette. I grønt strømpegarn på bærestykket og brunt i det der strikkes i glatstrik. Jeg har det mærkeligt med at strikke tøj i selvstribende strømpegarn, men da det er på moderens ønske, bøjer jeg mig og strikker derudaf. Da ingen ved hvilket køn det bliver, vil jeg helgardere mig og lave noget der passer til begge køn. Der er intet så kedeligt som at give beige tøj på sin baby det første år.

Ivalo og jeg leger Fang Musen - og det er en ret træls leg, så jeg vil skynde mig at udgive dette indlæg og komme i noget tøj, for vi skal ud og handle hoste-tabeletter og rundpind nr 3 i 60 cm.

4 kommentarer:

britt sagde ...

God bedring!!
Og hvor er det skønt at læse om farvet strik til børn!! Neutrale/Beige farver til børn er SÅ kedeligt! Der skal humør på, skal der!!
Fik vist heller ikke kommenteret din Green Gable - den er skøn! Og farven er de rene vitaminer!!
KH Britt

HANNE sagde ...

God bedring til dig Julia.
Lidt strikketøj og dynen ind i sofaen, te med honning og ´Lillepigen i fodenden med legetøj, så går det nok :-)

Vivian sagde ...

God bedring a.s.a.p. ønskes du!
Og så fik jeg også set din skønne Greeen Gable, den er SUPER!

¨Bette er et hyggeligt lille strikketøj, og grønt er ikke alene godt for øjnene, men også til små piger (hvis dét skulle vise sig), især når man er blevet TRÆT af alt det lyserøde der bare drysser vildt omkring én i starten. Og til en dreng er det bare lækkert med grøn/brun osv. så farverne kan bare ikke gå galt!

hilsner Vivian

Tina Olsen sagde ...

God bedring - din stakkel..må du snart blive rask;-))
Bette er nu sødest med stribet strømpegarn forest..