Stille, stille

... sol går ned.

Her er dog stadig lyst. Men dagen har været stille. Gik en tur i regnen i formiddags, men det blev tørt efter en lille times tid og den friske duft af våd jord og rene blade gjorde godt for både mig og Ivalo.

Så Käthe (DAD) var på arbejde og kiggede ned i hendes butik, selvom åbningstiderne sagde 10, lukkede hun mig ind 40 minutter før. Skønt! Fik 2 nøgler garn til en Bette version Pige og et sæt strømpepinde nummer 3. Hvad kan det være jeg altid mangler pinde nummer 3? (Måske jeg skulle få lavet nogle af de der UFO´er færdige eller få den trævlet op...)

Strøg derefter op til Tante Grøn og fandt en masse garn jeg godt gad have, men ikke købte, nøjedes med rundpind nummer 3 og 3,5 i 60 cm.

Ivalo sov sødt i klapvognen, vågnede på vej hjem og hun kom op af vognen, så gik vi resten af vejen hjem. Måtte lige tage hende op et par gange af ren frygt for hun blev kørt ned af cyklister og knallerter i GÅGADEN!!!!!! Det er min store kæphest - det med at være på hjul i gågaden, så det vil jeg lade være med at komme yderligere ind på. Vil bare lige nævne at jeg synes folk der cykler i gågaden på forbudte tidspunkter er nogle usympatiske røvhuller...!

Jeg hoster stadig, snottet har dog ikke været så slemt som imorges - Juhuu! Ivalo er i bedring, hendes appetit er på vej op igen og min dejlige lille trold laver igen ballade i huset. Hun bliver nu lagt i sin seng, hvorefter jeg går ud og hun selv ligger og falder i søvn. Ikke lige efter hendes hoved, men nu på 2. dagen mærker jeg en klar forbedring og hun sover efter 15 minutter - lige præcis som når vi sidder ved hende og holder hende i hånden.

Den Grønne Bette skrider frem, den har nu 1. prioritet - den skal nok nå at blive færdig inden Hem´li-baby kommer ud.

Og så har jeg fået svar på en jobansøgning jeg sendte for noget tid siden og jeg er ret sikker på jeg får det. Så skal jeg stå i butik - min yndlings tøjbutik - sommeren over og jeg glæder mig! Sagde i første omgang nej, men så faldt alting på plads med Ivalos vuggestuestart. Glæder mig meget!

5 kommentarer:

HANNE sagde ...

Åh, Tante grøn, der var jeg inde sidste sommer og blev helt forelsket. Bare vi havde en Tante Frøn i Silkeborg. Damen derinde sagde, at de snart ville få en hjemmeside, men jeg har ikke set den endnu?
Håber du får jobbet :-)

IF Stjernen sagde ...

jeg ved ikke noget bedre end at gå i vejen for folk der cykler i gågaden!! Der var faktisk en der var ved at vælte forleden - bare ærgerlig Sunnyboy ;-D

God bedring til jer begge.

Knus Britta

Fríða sagde ...

spændende med det job! held og lykke!
kh.fra Island
Frida

strikkeforsker sagde ...

hmmm gågade 0:-) 2-3 barnevogne ved siden af hinanden skulle også forbydes nu vi er igang ;-)
pøj pøj med ansøgningen.

Julia Zahle sagde ...

Hanne - Jeg synes der er flere gode strikkeforretninger her i Odense, alle kan bidrage med hver deres form for ekspetise. Tante grøn er en af dem! Ellers må du jo selc starte din strikkeforretning!

Tak Britta!
Jeg går ikke decideret i vejen, men jeg gør heller ikke noget for at flytte mig hvis der kommer en klaphat på cykel dernede. Eller, jo jeg kan godt finde på at gå i vejen med vilje, men det kommer an på om Ivalo er med eller ej.

Tak Frida. :-)

Forsker - generelt mennesker i trafikken der ikke tager hensyn ved at være til gene og nogle gange bevidst ovetræder loven får mig til spasse ud. Det gælder også mødregrupper der fylder hele gader, butikker med deres barnevogne.

Og så er der mange ældre der bare vader ud foran en, forventer man flytter sig. Man skulle tro de var teenagere! *GG* Jeg flytter mig gerne, holder tilbage og smiler til folk i gågaden - jeg føler mig nogensgange så dum når der så kommer en narrehat på sin cykel og er lige ved at køre ind i klapvognen.

Min datter kan ikke være sikker i GÅGADEN på grund af cykler og knallerter og det er det får mit pis allermest i kog.