Strikketanker

Klokken er nu 8 minutter over 7 og de eneste der er vågne i lejligheden er mig og Ålen! Ivalo sover ganske enkelt stadig. Vi måtte jo lige ind og se til hende, men hun sov tungt og godt. Det er første gang det er sket siden hun blev født....! *GG*

Nå, ja der sker så meget med hende i disse dage, så det skulle ikke undre mig om hun nu skal til at ændre sovevaner. Hun er for eksempel begyndt at blive møgtræt allerede omkring 12, og når hun så bliver lagt der, sover hun snildt 2,5 time! Men det skulle heller ikke undre mig om hun er tilbage i sit gamle sovemønster i morgen. Vi ser.

Jeg har fået taget et billede af Green Gable og den er bare så nem at gøre færdig! Der er omkring et par cm. til jeg begynder på ribben. Så lige strikke lidt ærme-rib og voila! Så ser jeg om den passer. Ih, det er så spændende!

Ved siden er Green Gable ser du et blad - Interweave Knits - og på forsiden er en bluse med snoninger på bærestykket - den vil jeg meget gerne strikke! Der er selvfølgelig andre projekter der skal gøre først, men den er klart kommet på min indre to-do liste.

Der er efterhånden mange projekter på den liste:

Snowdrop - som jeg ikke rigtig har lyst til fordi dens design-ejer ikke har været flink ved vores strikkecafé...

Plissé - som jeg glæder mig til, men ikke vil skynde mig igang med, den skal have min FULDE opmærksomhed fordi den er så lækker.

Flower Basket Shawl - som jeg allerede er kørt lidt træt i.

Icarus - der er på pindende og vokser en pind eller to om dagen.

(Nu er klokken i øvrigt 7.18 og Ivalo er betgyndt at røre på sig)

Dagen i dag bliver god, tror jeg. Må den også blive god for alle jer derude.

4 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Den bliver bare så flot, din green gabel..nu må jeg altså snart få købt garn til en!!

Githa sagde ...

En fed farve du har valgt til din green gable. Og så ser dit "to-do" projekt heller ikke så tosset ud. Lækker detalje med snonongerne på bærestykket.
Husk at nyd de stille morgenstunder ;-)

Gitte sagde ...

Julia, hvor er jeg bare misundelig på din Green Gable! Jeg må ha fat i garn og opskrift- nødt til:-)
Jeg er spændt på din plisse.. Til strik-in hos Lisette i Mejlby, var der en der strikkede på den, og nøj den er flot!!
Det tegner til en rigtig god dag og pinse hos din lille familie.. Må I hygge Jer!
Kh Gitte

Tina sagde ...

wooow GG bliver super lækker! Jeg er da bare helt vild med den grønne farve!! *suk* Du kommer til at se så godt ud Julia!!
Forstår ikke hvad der er sket i strikkeklubben... men en skam du ikke vil strikke snowdrop..den er ellers een af mine store ønsker :)

Totalt sommerkram til dig!!