Snowdrop


Finitus, finitis, bum!
Et styks Snowdrop fiks og færdig. Vasket og tørret over natten og den er allerede indviet med en tur ned i byen. Bær over med billedekvaliteten, har haft mindre god (Ålen) fotograf på. Jeg synes jeg ser hamrende godt ud i den! Forskerens omregning passer PERFEKT!
Den er strikket i en tråd Shetlandsuld købt hos BC Garn og en tråd tilbuds-mohair fra Stof2000 lige om hjørnet i gågaden. Den er meget varm, kradser en smule, men ikke noget der generer mig. Overvejer om en model i bomuld vil være godt her til sommeren?
Den er klart et hit og det er nok ikke den sidste der bliver lavet. Næste gang vil jeg måske lave en anden rib - måske en 2x4, hvoraf de 4 skal bruges til snoninger på hver 4. pind. Det tror jeg vil være godt!

12 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Julia

Hvor er den flot også farven. Den klæder dig smadder godt. Du kan ikke være andet end til freds.

Merete, Ramløse

lifeondyssen sagde ...

Du ser super fiks ud og den sidder super !!
Lyder spændende med den nye model du overvejer ;o)

Jette Møller sagde ...

Farven er bare rigtig flot, ved du hvad den hedder? Du må bare vente på efteråret, så kan den komme i brug, for den er ski..... go til dig....

strikkeforsker sagde ...

Fantastisk flot, den klæder dig virkelig godt!

hanneb sagde ...

Jeg siger som de andre, den klæder dig fantastisk godt.
KH Hanne

Julia Zahle sagde ...

Takker d´damer! *S*

Jeg er også meget glad!

Eva sagde ...

Den är jättefin och klär dig bra.
Eva i Lund

Tina sagde ...

WOW hvor ser du godt ud i den snowdrop Julia!!! :)

Karen S sagde ...

Det er blevet rigtig, rigtig godt. Den top er som skabt til dig!!!

Dorte Nielsen sagde ...

Snowdrop hitter bare på alle. Jeg har nu kigget meget på din flotte store halsudskæring. Hvordan har du gjort? Slået flere masker op eller?
Duddelutte

Julia Zahle sagde ...

Ja, har slået 154 masker op på pind 6 og strikket videre med pind 4, og så ellers bare fulgt mønsteret - har også lagt 6 masker til ærmet.

Dorte Nielsen sagde ...

Hej igen Julia.
Mange tak, men så har jeg lige opklarende spørgsmål... Håber det er ok? De 154 m. er det 2 mønsterrap. mere på omgangen altså 22 eller er maskerne fordelt mellem de oprindelige 20? Og er det kun opslagningen der er på p. 6 eller hele mønsterrap.? Jeg har selv 2 Snowdrop, men ville gerne lave en sommermodel. En der var lidt større i halsen og lidt tættere i strikket på kroppen.