Splittet / Torn

Jeg er splittet.

Jeg kan ikke bestemme mig mht. Mystery Stole-garnet. Jeg er ret vild med ideen om silke/merino garnet som DesignKlub Danmark sælger, alligevel har jeg så meget garn liggende bl.a noget Duo garn som vil være ganske anvendeligt.

Jeg har også forelsket mig i silkegarn fra BC Garn, men det er jo ret uelastisk. Måske jeg bare skulle lave de strikkeprøver og så se hvad der sker i de forskellige garner.

Jeg ville MEGET gerne strikke i Zephyr-garnet, men omkostningerne i at sende fra USA eller England synes jeg bliver en tand for dyrt.

Og så er der det med at Melanie anbefaler hvid eller sort til stolaen... Og jeg har ikke nogen af dem liggende....

Jeg ruger videre...

I am torn.

I cannot decide wether to use a silk/merino blend or some wool I have in my stash. I have also wondered about some silk yarn from here, but that is so un-flexible.

Maybe some different swaps can help med decide.

I would prefer to knit in the suggested yarn from Zephyr, but the costs of sending from England or the US is too expensive, I think.

I just think I´ll keep on thinking and make some swaps.

2 kommentarer:

TinaMAndersen sagde ...

Jeg har ombestemt mig i sidste øjeblik.
Jeg blev lidt nervøs da jeg læste lidt om Kauni rundt omkring.
Derfor har jeg bestilt det rigtig garn og beløbet blev med porto omkring 200 kroner.
Jeg bestilte her:
http://www.handknitting.com/Yarn/Natural-Fiber-Yarn/JaggerSpun-Zephyr

Helle Holst sagde ...

Jeg har købt Silkegarnet fra BC til min MS3. Strikkeprøven ser fin ud og jeg syntes ikke lige umiddelbart at det uelastiske garn giver problemer. Garnet har tilgengæld en helt fantastisk glans.

Kh. Helle