Strikkeprøve / Swap

Dette er en strikkeprøve på garnet DUO fra DesignKlub Danmark, på pind 4 til Mystery Stole 3. Den er meget pæn, synes jeg. Hvis jeg ikke liiiige havde bestilt Zephyr garnet, ville jeg have lavet en på pind 3,5. Dette er ret løst, men stadig pænt. Men alligevel en tand for løst, så jeg ville nok have endt med pind 3, 5. Det siger min fornemmelse i hvert fald.
This is a swap for Mystery Stole 3, knittet in two threated 100% wool on US size 6 needles. (From DesignKlub Danmark) I think it is just loose enough, if I did not just ordered the zephyr yarn, I would have made another swap on US size 5 needles.

7 kommentarer:

Kristine sagde ...

Jeg har også set lidt på DUO garnet - passer løbelængden? Er den ikke for tyk?
Din strikkeprøve ser fin ud - kan godt følge dig i at den måske skal være med en lidt mindre pind.

Kristine

Helle from Denmark sagde ...

Din strikkeprøve er rigtig fin. Dog må hullerne gerne være en smule tydligere end de er på dit billed. Det er jo lace knitting...meningen er at man kan se hulmønstrene tydligt, uden det ligner et fiskenet. Men det er altså en personlig mening, og hvis du kan lide det sådan her, så skal du da bare lave det med det garn!:-)

Julia Zahle sagde ...

Kristine - ja, der skal måske liiige den der halve eller kvarte størrelse ned.

Helle - jeg har skam bestilt Jaggerspun Zephyr-garnet, ellers ville jeg have strikket stoalen i dette garn på en pind 3,5. *S*

/Julia

Pia sagde ...

Hvor ser din strikkeprøve lækker ud....Jeg glæder mig til at se, når du går i gang med projektet. Jeg har også meldt mig til, og har faktisk selv overvejet at bruge vanilla.....


Knus Pia C

Julia Zahle sagde ...

Pia - ja, jeg overvjede kraftigt at vælge Ebony, men jeg er ret sikker på min tålmodighed ikke svarer til at skulle strikke i så mørkt garn.

Husk nu at bestille inden for EU for at undgå told.

Merete sagde ...

Hej Julia
Jeg bestilte garn onsdag aften i sidste uge i Canada. JEg fik pakken idag, og den var gået uden om tolden. Idet hende som sende den, havde skrevet at det var en gave. Jeg synes det er hurtigt. Der kommer billeder på min blog senere idag.

Merete, Ramløse

http://merete.blogbar.dk

Julia Zahle sagde ...

Merete - hvor skønt! Så håber jeg bare min også går uden om tolden... *G*