Jeg FÅR da lavet lidt...

Selvom batterierne er halv-flade her hjemme, og det meste af dagen er gået med en lille morfar her og der, så har jeg fået strikket de sidste rækker af de udgivede til MS3.


Jeg har også fået taget billeder af Ivalo i hendes nye trøje, men hun er svær at tage billeder af - hun har endnu ikke lært at sidde stille.


Jeg er meget tilfreds med resultatet af MS3, ikke for læst ikke for fast. Garnet er Ok at strikke med, kan godt mærke uelasticiteten af silken, det er lige noget jeg skal vænne mig til. Jeg har jo fået indkøbt Addi Lace pinde, og det er penge godt givet ud! Jeg har meget lettere styr på det tynde garn. Pindene er ikke lige så glatte som mine andre Addi/Garnstudio-pinde så jeg er meget tilfreds.

Jeg har ikke valgt nogen af de perler jeg bestilte til projektet, men nogen af dem jeg har fået af min mor. Husk at billederne kan klikkes store, så er det lettere at se perlerne.

I am very satisfied with the result so far. The yarn (Jaggerspun Zephyr, silk/merino) is OK to knit with, though I have to get used to the silk is so un-elastic. (I know it´s not the right word, but you know what I mean). I bourght Addi Lace Needles to this projekt, and it is money well given, I have much better control over the yarn. If you click on the pictures, they get Way bigger.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Beautiful... I can't wait to start!!
But i'm going to have to. I need new beads!!

strikkeforsker sagde ...

Meget flot, jeg får helt lyst til at starte.
KH
Ulla, der ikke er nået længere end til at printe 1 ledetråd ud.

Julia Zahle sagde ...

Creativewhimsey - The beads adds a little more fun!

Forsker - jamen, så gå da igang! Eller trækker nordmandstrøjen mere?

Pia sagde ...

smukt Julia!!

Jeg venter stadig på originalgarnet, men det skulle komme tirsdag eller onsdag i denne uge.

Hvilken størrelse pind strikker du på ? Jeg regner med, at jeg skal op i en 3,5, og har også investeret i lace pindene. Jeg glæder mig til at få startet. Det med at sætte perler i, er måske ikke så svært som man lige skulle tro..?

Knus Pia

Julia Zahle sagde ...

Pia - jeg bruger pind 3,5, og det er også original-garnet jeg bruger. Perlerne er en smal sag, de første 3 gange er bøvle, men så er det bare en lille ekstra detalje der bare skal med.

Pia sagde ...

Tak for svaret Julia...Nu kan jeg snart heller ikke vente mere med at komme i gang :-))

Jette sagde ...

Tak i lige måde, kan se at silken gør det lidt mere fast end den rene merino jeg bruger, dit look kan jeg bedre lide....