Lange dage

Vi har et par lange dage... Ålen og jeg er syge. En lille time inden jeg fik fri kunne jeg godt mærke jeg var utilpas, men det gik først rigtig i gang da jeg kom hjem.

Vi skiftedes ganske enkelt til at hilse på Ulrik resten af dagen og aftenen. Natten kom vi igennem uden det helt store drama og dagen i dag har foregået med lure på sofaen og ren afslapning. Ivalo blev hentet af mormor i morges og kommer hjem igen i morgen.

Sjovt, som vi reagerer forskelligt når vi er syge - mig og Ålen. Jeg begynder at fryse så jeg ryster og kan ikke få varmen, mens han nærmest koger over af varme. Vi er faktisk ikke sikre på vi har fejlet det samme - måske jeg har fået en madforgiftning men ved ikke om de andre på arbejdet som har spist det samme har været syge. Det finder jeg ud i morgen.

Ud over det, så har vi begge en uges ferie nu. Vi har ingen planer, vores tur til Lucca blev aflyst, så vi regner med at tage ud i Ålerusen et par dage. Hvis det ikke regner for meget.

Jeg tror i øvrigt Ålen har det bedre - han er begyndt at gå og rydde op. :-)

Om lidt kommer vores nye TV - det gamle er ved at stå af. Og nu vil Ålen have mig til at rydde op også. Må hellere. Eller noget. Bare noget.

3 kommentarer:

Tina sagde ...

Øv stakkels jer! Der er bare ikke noget værre end at være "Ulrik-syg" :(:(
Jeg håber i hurtigt bliver 100% fit for fight igen... så i kan nyde ferien sammen :)

HANNE sagde ...

Absolut straks god bedring til jer!!! Man må under ingen omstændigheder være syg i en ferie!!

Julia Zahle sagde ...

Tak skal I have, vi har det bedre omend lidt flade... *S*