Mit første spin...

... som jeg synes jeg vil være bekendt at vise frem! *G* Ej, I får også det allerførste at se. Og I må gerne grine. Lidt.

Jeg lavede en handel med en meget sød kvinde fra Jylland, der sendte en masse fibre så jeg kunne øve mig på min nye håndten, en Forsker var så sød at sende til mig fra det store Amerika.

Mit første "garn" er lavet af noget tilbudsfiber fra Panduro, det blev meget lidt kønt. Efter en lille tids surfen rundt på www, fandt jeg et par video-klip hvor jeg kunne aflure hvordan jeg skulle håndtere mit nye redskab og fibrene.


Det kræver godt nok noget øvelse, men jeg synes det er sjovt! Mit andet førsøg er lykkedes noget bedre, der er en nogenlunde jævnhed i det, jeg tror godt der kan laves noget garn af det. (hvordan det så lige skal gøres, ved jeg ikke...)

Det er gråt merino-uld jeg spinder af, det er dejlig blødt og jeg synes det er nemt at arbejde med.

7 kommentarer:

HANNE sagde ...

Øvelse gør mester og det er ski.. svært, men også sjovt. farverne i det første forsøg er da gode. Fortsat god fornøjelse

Fru Schwartz sagde ...

aiiii...det bliver du helt bidt af! Ens aller-allerførste garn gør een helt addeles euforisk...uanset hvor effektfuld det end måtte være;-)

Kh Helle

Fru Schwartz sagde ...

aiiii...det bliver du helt bidt af! Ens aller-allerførste garn gør een helt addeles euforisk...uanset hvor effektfuld det end måtte være;-)

Kh Helle

Jane sagde ...

Kunne aldrig finde på at grine... for hvis man ikke kan bedre selv,s kal man holde sig for god til at grine af andre....

Synes faktisk både garn nr. 1 og 2 er skønne...

Keep up the good work :o)

Sus sagde ...

Det ser da helt rigtigt ud, sådan skal ens første spinding se ud, jeg har i hvert fald noget der ligner meget godt, det næste er fantastisk.
God fornøjelse
Sus

Julia Zahle sagde ...

Tak - jeg er stadig helt oppe og køre over mit "garn". Men hvad gør jeg så med det når jeg har spundet? Det snor sig jo - så går ud fra det skal tvindes sammen?

Lilleduck sagde ...

Hei og velkommen til spinningens verden. Jeg er ganske ny der selv. Spindlers er en fin gruppe å være i og det er alltid svar å få. Garnet ditt ser fint ut. Du kan lage garnet til en "skein" rundt din hånd og albue, knyte løst rundt det mange ganger, hive det i en gryte med kaldt vann og litt såpe, la vannet varmes opp til kokepunktet og la det bli romtemperert igjen. Så skyller du det forsiktig i vann med samme temperatur og klemmer det tørt i et hånkle før du henger det til tørk. Da går ikke spinningen opp. Lykke til videre og kom gjerne innom på min side, jeg lærte å spinne i mai så jeg er fersk jeg og.