Århus tur/retur

Ja, egentlig hører 1. August ellers til Tivoli og grønlændere, men turen i dag gik til Århus. Vi fik besøgt Isager, Fandango og Ingers. Askeladen og jeg fik luret på lækker keramik og glas.
Isager var da ok. Jeg mener, det var dejligt at se alle de modeller jeg længe kun har set på nettet, fik også set et par stykker tøj jeg ikke har set før. Bl.a. et meget lækkert sjal, jeg vil se om ikke jeg kan opstøve her i Odense.

Ellers synes jeg ikke det var så meget ved. Garnerne har jeg jo set før, så vi var hurtigt ude igen.

Ingers var skidehyggeligt. Lille lækker butik - minder mig lidt om Garnbixen her i Odense, men alligevel hyggelig på sin helt egen måde. Ikke sidste gang jeg lægger et besøg ind der. Næste gang håber jeg at min pengepung indeholder flere penge end kvitteringer. *G* Jeg rendte ind i en fra Strikkecaféen her i Odense - det var sjovt!

Fandango holdt udsalg. Der var da meget der så spændende ud, men dem jeg fandt mest spændende var alt, alt for dyre. (Cashmere - selvfølgelig)

Jeg vil gerne ind der igen en anden dag hvor jeg ikke har en Åle ventende udenfor. Jeg fandt dog 3 stk. bolsje-farvede hør-garner der kom med hjem for den beskedne sum af 5 kr. stykket.

Vi tog en rundtur i det indre Århus. Kiggede lidt på butikker og fandt en skjortekjole i en farve vi ikke selv har forhandlet i NoaNoa. Den kom også med hjem. 75% i slutspurten - det er jo rørende! Faldt over Panduro - jeg har et gavekort liggende i lommen - det skulle lige bruges lidt og en taske-hank, et Drops nummer 100 og noget glimmertråd til en der mangler det kom med ud igen.
Frokosten blev indtaget på en kedelig strøg-biks, ikke noget værd at skrive hjem om - det skulle gå stærkt, for parkeringsmeteret var ved at løbe ud og vi savnede Ivalo. Jeg faldt vist lidt i søvn på vej hjem. Jeg snorkede en lille smule - sagde Ålen.

Nu er vi hjemme - Ivalo kvitterede med et "Hej Mor" da vi kom hjem. Nårh,ja. Fik jeg nævnt vi fandt et par Angulus støvler til Ivalo til brug til vinter til den nette sum af 250 danske kroner!

2 kommentarer:

HANNE sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
HANNE sagde ...

Hov, jeg var vist lidt sprogspasser lige før, så jeg slettede kommentaren...
Jeg ville bare lige sige, at dit hørgarn var et kup og at det lød som om, i havde haft en god dag. Til Ålen kan du sige, at han ikke er den eneste, der har ventet udenfor :-))