Jeg har fået 3 awards!!!

Og jeg er helt oppe og køre over dem!! Tænk, at tre strikkende kvinder hver har tænkt på at netop jeg skulle have en award! Ja, jeg er glad og tager gladeligt imod dem!

Det er Britt, Frida og Birgitte der har tænkt på mig - TAK! Jeg sender fluks awarden tilbage til jer!

Der er nok af blogs at vælge imellem se bare i min link-samling! - jeg vil blot fremhæve disse 4:

Mettetations - fordi du er helt enorm krativ person, der kaster sig ud i projekter med frygtløshed og har en sublim msag for hvad der ser godt ud. Jeg beundrer ofte dine kreative evner, hvad enten de bruges til strik, ord eller grafik. Jeg er glad for at have fundet dig gennem det store internet.

Pindsvinet - der er noget meget smukt klassisk over dine arbejder. Du finder bare selv på et mønster, hvis et givent mønster ikke passer dig! Jeg er imponeret over hvordan din flerfarve-flair og er helt tosset med hvordan du sætter prikken over i´et med dine monteringer.

Hanne - jeg er bare helt skudt i dig. Din sjovhed lyser ud gennem bloggen og når du enten svinger hæklenålen eller strikkepindende ved jeg at der er noget dejligt at se på. En facet af dig, som jeg sætter stor værdi i, er at du er en hjælpsom kvinde. Jeg er desuden vild med den måde du kaster dig ud i spinde-projektet - sejt!!

Birthe - multi-talent! Egentlig er det nok at skrive, men synes gerne jeg vil nævne nogen af de ting du kan - og ikke mindst gør!! - du strikker, designer, farver og væver. Jeg er helt tryllebundet af at du gør det, som jeg selv drømmer om at få lov at gøre hver dag. Ikke nok med det, men du gør det på sådan en utrolig flot måde!

4 kommentarer:

Lise aka Pindsvinet sagde ...

Tusind tak for awarden og de smukke ord, Julia. Det er dejligt at høre at du læser med på min blog. Jeg følger også ivrigt med på din og beundrer dit strik.

Julia Zahle sagde ...

Var da så lidt. Du fortjener det jo, Lise!

HANNE sagde ...

Kære Julia, jeg er rørt nu og rigtig varm om hjertet. Tak for prisen og fordi du læser med.
Hav en dejlig weekend :)

Mette sagde ...

tusind tusind tak skønneste Juhulia!

Du får en jublemor-medalje tilbage, fordi du har været der i snart 2,5 år!!! Det havde aldrig været det samme uden dig! :-)