En aften i garnets-tegn

Var på besøg hos BC Garn igår. Mødte en masse strikkegale kvinder og snakken gik lystigt. SomeBunnysLove var der og fortalte om Ravelry, om strikke-oplevelser generelt - mest af alt en sludder for en sladder - skide-hyggeligt!!! Jeg hører til den flok, der synes Ravelry er en skide-god opfindelse - jeg vil igen anbefale dig at melde dig til - så du kan udforske det selv.
Jeg fik sat smil på en masse kvinder jeg "kun" har mødt genne divers blogs og fora - sandt at sige - jeg blev ikke skuffet. Glæder mig bare til at møde dem igen og igen.
Jeg gik rundt blandt hylderne, gramsede på de forskellige garner - (cashmeren var jeg ofte henne og snuse til - jeg ER bare stadig for nærig) og kom hjem med 500 gram shetlandsuld i 5 forskellige farver - mon ikke det bliver til en lillesøster-model? Farverne er i hvertfald lige hvad jeg tror vil klæde en lillesøster til næste vinter.

Ryggen værker og solen skinner - jeg kan mærke jeg trænger til en portion sol-vitaminer - men ryggen vil ikke rigtig. Så er det, jeg savner at have et hus med have-hele-vejen-rundt-om. Allerhelst en stor byggegrund i Odense, hvor vi kan bygge et amerikansk bjælkehus med finsk masseovn og stor veranda og frugttræer i baghaven. Et sted, jeg bare lige kan træde ud til. Indtil da har vi gujskelov Ålerusen, og den lille tur på cyklen er ikke hvad ryggen kan klare lige nu.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er de farver feeeeeeede. Me like! Jeg synes der står Linus all-over på de farver!
Og med et nøgle af hver kan der garanteret blive til både storesøster og lillesøster (hvis du orker).
Og er det ikke fantastisk: når man møder web/blog-pals IRL så er det ofte en supergod oplevelse!!
KH Britt

Tina sagde ...

Tak for igår, det var SÅ hyggeligt :):)
Ihh nogen smukke farver du fik valgt :) og linet op sådan ser det helt glad ud!!

Tineke sagde ...

Ja, det var rigtig sjovt at møde dig og andre fra blog/webstrik-verdenen sådan live, og bare rigtig, rigtig hyggeligt!

Lækre farver fik du fat i, glæder mig til at se hvad du tryller ud af det.

Kh. Tineke

Susanne sagde ...

Kan kun gi' dig ret - hyggelig sludder for en sladder og søde smil, som sædvanligt :o) Glæder mig til at se mavens indhold på bloggen.... Kh
Susanne

simpelsyning sagde ...

Skønne, skønne farver - slet ikke til stå for for.

Anonym sagde ...

Hej Julia.
Har længe kigget på garnet hos BC, men været lidt i tvivl! Så hvordan er garnet i hænderne? Og hvordan er lokket, lidt tweedet måske. Kan du hjælpe mig lidt på vej... skal jeg købe elelr ej?
Dorte - Duddelutte.

HANNE sagde ...

Den lilla, den er så smuk :)
Linus bliver fin i de farver, men en kjole til Ivalo i sommerstriber ville også være sagen. Det er i hvert tilfælde glade farver

Julia Zahle sagde ...

Dorte - shetlandsulden minder mest af alt om Hanne Falkenbergs garn. Dette er dog uvasket og virker lidt tyndere - men det "rejser" sig flot efter vask og bliver skønt at se på. Jeg har valket med det også - en let valkning, men det valker også superflot op. Her er der virkelig penge at spare i stedet for mange af de dyre alternativer. Jeg kan varmt anbefale det. Eneste minus kan være at det er uvasket og at det derfor er ganske lidt "fedtet" at strikke med, og at man skal huske at lave en strkkeprøve at vaske den før man ved hvad man har med at gøre. Nogen synes at spindeolien lugter lidt - mig generer det ikke. Prøv det, prøv det!!!!

Julia Zahle sagde ...

Og til jer andre - jeg har altid været vild med pangfarver - med min hårfarve har jeg kunne vove mig ud i mange eksperimenter. Ivalo er der lidt mere "leverpostej" i det - men jeg tør alligevel - det klæder alle børn med pangfarver!

(Jeg er nok også lidt provokeret af alle de pasteller i H&M og div. andre babytøjsbutikker....)

Hanne - Lilla er også een af mine yndlingsfarver - især i de melerede garner. Har en drøm om at åbne min egen garn-biks om en 10-20 år, der SKAL være en lilla i samme slags som denne! (Tror også mine næste briller skal være lilla´e...)

Julia Zahle sagde ...

Nårh, ja - Dorte - nogle af farverne er mere melerede end andre - du skal næsten bestille et farvekort for rigtigt at se det. Måske man kan ane det på mine billeder - de kan klikkes pænt store.

Anonym sagde ...

Sikke nogle skønne køb. Åhhh jeg ville godt ha' været med i går, men det passede bare ikke lige med planerne. ØV.

Måske man skulle smutte til Kolding og gramse på lidt garn!

Ulla V. sagde ...

Der er næsten ikke noget bedre end smukt garn der næsten lige har forladt krydsnøgleapparatet!!!
Tænk hvilke muligheder der ligger i dem.....og så i de dejlige farver du har valgt.

Sol vitaminer står også på min ønskeseddel og heldigvis fik jeg en smule i dag...sikke en herlig ting med lys og varme :0)

Birgitte sagde ...

Mmmm skønne farver, du har valgt! Jeg kan også bedst li' FARVER og ikke pasteller - så babytøj i disse farver kan kun være et godt modspil til alle de baby-pasteller, butikkerne byder på.
God fornøjelse :)

Anonym sagde ...

Mange tak Julia. Det lyder som garn der ksla prøves. Bestilte farvekortet i går aftes...
Dorte