En lang dag...

Fik en træls opringning idag. Måtte lyn-pakke mine bøger og tage ud til OUH, hvor min mor nu er indlagt med (højest sandsynligt) forstoppelse af svær grad.

Dagen har føltes længere end normalt - at se hende med så svære smerter har gjort ondt i mig. Det gør ondt i maven på hende og har gjort det siden klokken 11 i formiddags - og de har endnu ikke fået svar på blodprøverne, ej heller helt 100 fundet ud af hvad det er hun fejler.

Heldigvis har jeg min gode mand og dejlige datter til at bringe sol i mit liv når resten ikke virker.

I morgen skal jeg ud til OUH igen - imellem mine timer på Uni og køretime. Jeg har en lille uges tid til min første eksamen og synes det hele ramler idag. Jeg er træt og som en lille ekstra træls ting, så har Ålen vasket Ivalos Mini-kjole, så den nu egner sig bedst til dukketøj.

8 kommentarer:

Tineke sagde ...

Pyha, det er ikke rart når der sker sådan noget i familien, men håber at din mor snart er ovenpå igen.

Mini kjolen kan nu måske bruges til den lille ny som str. nyfødt?

Kh. Tineke

mortil9 sagde ...

Åh, en masse kærlige tanker til dig, når hele verden ser lidt for broget ud kan det betale sig at sove , luge ud i nogle af aktiviteterne og så bli'r man så taknemmelig for ganske lidt, ikke? ¨å en hyggelig aften på sofaen og et extra kram af din Åle og så kan du lidt igen..... mine go'este tanker til dig! Kh Susanne V

Tina sagde ...

Aaii Julia for pokker!! sikke en dum dag. Og hvor er jeg ked af at høre det med din mor. Jeg håber inderligt de kan hjælpe hurtigt og hun kommer hjem lige om strax og uden nogen følger! KNUS KNUS KNUS!!!

Julie sagde ...

Øv med din mor - god bedring til hende! Kender det med tøjet: Forleden maskinvaskede OG tørretumblede Johnny en spritny og meget smuk nederdel, som Ottilia bare var SÅ glad for, det kunne den altså ikke lige klare :-(
KH Julie

Gitte/ditogdut sagde ...

Du trænger lige til et kæmpe cyberkram :0)
God bedring til din mor, og hold nu humøret oppe Julia,- dukkelise skal da også ha tøj på*S*. Nej, det var bare for sjov. Træls når det går galt med vasketøjet,- synes jo heller ikke alt skal strikkes i superwash, men så er du ovre problemet med at vaske uld forkert :-)
Ha en god aften/ nat.
Knuser til dig

Fru Thorsted sagde ...

Tanker til dig og dine! Det er svært når noget som det rammer nær familie.
Knus,
Marlene

Karen S sagde ...

God bedring med din mor. Det er aldrig rart at se nogen man holder utrolig meget af lide og have smerter. Jeg håber, de hurtigt finder ud af at gøre hende bedre!

Kh og masser af tanker
Karen

Tora sagde ...

Stakkars! God bedring til moren din og lykke til på eksamen neste uke. Håper det ordner seg om litt!