Jeg glemte det...

Annette Danielsen - I ved - hende med Hønsefødder og Gulerødder og alskens lækre modeller....? Hun var lige her i Odense - 5 minutter fra mit hjem igår.

Hvad lavede jeg? Ja, jeg sad her hjemme og havde GLEMT det!! Kom i tanke om det da jeg lå nede i soveværelset sammen med en hulkende Ivalo der hostede og hostede. Ikke at gøre ved det. Håber alle dem, der var der, hyggede sig.

Her i formiddags var jeg ude og køre bil. Det gik rigtig godt og jeg har mestret både tre-punkts-vendinger, parallelparkeringer og det at køre i 2. gear. Jeg svedte lige fra første gang jeg startede bilen til jeg havde slukket den og steg ud af den. SÅ kan I ellers tro jeg følte mig sej!! Nåmen - der er MASSER af køretimer forude, jeg ser frem til den næste!

Om lidt vil jeg have mig en lur - det er en stor dag. Ålen fylder 40 idag - vi skal ud og spise og vi har oven i købet fået bilen hjem idag!!

5 kommentarer:

Ulla sagde ...

Tillykke med mande og bil :-)

Meget kort, så glip du glip af en meget lærerig og inspirende aften efter min subjektive mening, beklager er nødt til at drille :-P

Julia Zahle sagde ...

Arj, Ulla - det er ok at drille - jeg er selv ude om det. Jeg ærgede mig også frygteligt lige da jeg kom i tanke om det.

Godt du hyggede dig - og at du ikke gik i fødsel!! *G*

HANNE sagde ...

Tillykke med den runde dag til Ålen :)
Det går stærkt med de køretimer, kan du være bag rattet :) Det var ment på en sød måde :) Når du får kortet, så kan du jo køre til Jylland, så arrangerer vi en god strikkeweekend med barnepiger og hele molevitten.....det er vi gode til herovre i det jyske.....

Tina sagde ...

TILLYKKE med ålen :):) Stor dag, og stor og dejlig gave :)

God bedring til Ivalo!!!

Og tusind tak for knusen :) Det var lige tiltrængt

Sanne B. sagde ...

Parallelparkering???? Det holdt jeg op med da vi gik op i bilstørrelse. Ellers tror jeg vi ville blive smidt ud af samtlige danske forsikringsselskaber.
Bliv ved med at øv dem, så du ikke ender med at blive ligeså åndsvag til det som mig.
kh
Sanne B