Stille dage

Vi har lge haft et par stille dage. Ivalo er syg med feber, snot og hosten - det er ret godt gået - da det stort set er den eneste gang denne vinter hun er syg i flere dage. Vi har hygget og nusset og puttet - jeg må være ærlig og sige at jeg har nydt vi har haft tid til råhygge. Ja, så meget råhygge der nu kan råhygges, når hun er syg. Hendes humør har egentlig ikke fejlet det store, hun har bare været mere dvask, samtidig med hun har haft lettere ved at blive ked af det - og det er trods alt forståeligt, når hun har haft 39 i feber.

Hun har taget en ekstra lur de sidste to dage, der har derfor været tid til at gøre denne halsdims færdig. Den er strikket i Lucca, det jeg fik af Mette da hun var på Fyensland. Jeg har slået et ulige antal masker op, strikket (vistnok) halvpatent og lavet 5 knaphuller på 2. sidste række. Jeg strikkede ca. 70 cm, målt på fladt bord og på pind 5,5. Jeg har strikket meget løst.

Jeg har besluttet mig for at lave een mere - næste gang i noget vævestrik-agtigt noget, så den bliver lidt tættere. Denne er dejlg vamset, dejlig elastisk og tænker den må være perfekt til at bære ude på Uni når det trækker på gangene. Og så er jeg jo fjollet med de farver!!!

Igår havde jeg min første teori-time. Og vogt jer!!! På fredag skal jeg ud og køre. Godt nok i kravlegård, men stadig....!! Hvis jeg ikke føder før tid og politiet ellers ikke har for lange ventelister på at komme op til køreprøve, har jeg kørekort inden termin. Håber på at kunne blive færdig.

4 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Hvor ser du smuk ud som du står der i lyset med din nye "halsdims" - jeg kan rigtig godt lide effekten med knapperne.

Der er så mange små der er syge i tiden - skønt at du har tid til at give alverdens omsorg og pleje til jeres lille datter. Da jeg arbejdede som pædagog var der bare så mange børn, der egentlig burde have haft en ekstra dag eller to hjemme efter sygdom...

Oh, jeg husker godt den første gang jeg skulle køre bil....glæd dig :0) og god bedring med lille Ivalo....

grendesign sagde ...

Stille dage med syge børn kan være ret hyggeligt - hvis de ikke tager overhånd.
Skøn farveglad vams du har begået - den ligner da også noget, der er lige dig.
KH Britt

mortil9 sagde ...

Jahh, hvor ER den "halsdims" skøn at skue - præcis som du er!
Og den der køretime ... uh ha det blir godt...rigtig god fornøjelse til dig! Måske man skal holde sig til gå-gaderne når man gæster Odense fra nu af?
KH Susanne

HANNE sagde ...

Den er blevet god, din nye halsdims og farverne klæder dig godt. Jeg synes tit, at de bløde tørklæder er de nemmeste at sætte pænt :)