Smuk, smukkere, Ivalo

Vi har fået gækkebrev. Det lå til os i en fin kuvert ovre i Vuggeren den anden dag... Gad vide hvem det er fra????Tænk - hun bliver bare smukkere og smukkere for hver dag der går... *suk*

4 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Hun ser bare skøn ud! :) Og sikke et fint gækkebrev ;)

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Ja, det er en yndig lille prinsesse du har.

Jeg er sikker på I aldrig gætter hvem der har sendt det gækkebrev. ;o)

Ulla V. sagde ...

Når så små, smukke piger (og drenge) sender den slags fine gækkebreve, lander de lige midt i hjertet. Og ikke om man kan gætte hvem det er fra!!!! Nej...ikke engang med 3 gæt!

Det er ganske pudsigt, for lige for 1½ dag siden talte Christian og jeg om at spinde garn selv - altså det skulle jeg! (Godt nok spandt hans mor selv, meeeeen)
;0) "Det er lige noget for dig, Ulla" sagde Christian og jeg tror ligesom du, at det kunne være utrolig spændende og lige noget for mig...

Og hvor er det bare dejligt at læse, at du fik lyst til at lave herrestrik ;0)

mortil9 sagde ...

Åh, HUN er da noget af det kæreste... og med fine små rottehaler - hun er lækker... og hjemmelavede Påske-gækkebreve er SÅ dejlige.
Husk at gemme og sætte i mappen til når hun bliver større... jeg har een der fylder 18 år på Lørdag - hendes hedeste ønske er at hun får overdraget alle albums -præcis som de to af flokken der ER fyldt 18 år fik det. I disse mange mange album sidder der bla. netop gækkebreve, de første mange egentelig tegninger, den første biografbillet, fødselsdagshilsner, breve der er skrevet til en mor man var gal og sur på som 8 årig, hede hilsner til den første kæreste og en masse andet sammen med hundervis af billeder og beskrivelser... så husk at få Ivalos første gækkebrev gemt når først det har prydet på opslagstavlen og i Påske-udsmykningen... for HUN er noget ganske særligt, din lille smukke pige!
God Påske fra Susanne