Fremtidssyn...

Sidder lige og kommer i tanke om endnu en ting jeg fandt spændende ved Messen igår. Der sad en kvinde og spandt noget garn. Hendes rytme, hendes hænder der arbejdede sig gennem fibrene på en tilsyneladende ubesværet måde. Jeg var som tryllebundet.

Godt nok er der mange ønsker på ønskelisten, men en spinderok må være een af de næste store ting jeg ser mest frem til at eje. For tro mig, når jeg siger: Jeg kommer til at eje en spinderok en dag!!! Om det bliver før eller siden, skal jeg ikke kunne sige.

Jeg er ganske enkelt tryllebundet af den måde at man kan fremstille sit eget garn af fibre. Det ser jo nærmest meditativt ud. Jeg får jo surfet rundt på det store www hver dag - hver dag ser jeg forskellige bloggere, der stolt viser deres hjemmespundet garn frem og det kribler og krabler i mig for at få lov at prøve. Jeg tror jeg vil være god til det. Jeg tror det er lige "mig" at sidde der og spinde. Måske jeg tager munden for fuld, men nej - jeg kan mærke det er lige mig.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Også mig! Nej, hvor jeg kender fornemmelsen :-) Det er virkelig fascinerende - jeg har ovenikøbet en håndten, men jeg kan ikke rigtig finde ud af at bruge den. Jeg håber på at finde et kursus en gang, men det er ikke lykkedes endnu.
Stine

Fru Schwartz sagde ...

Det ER meditativt...(og hvor er jeg dog ked af at jeg ikke får gjort mere i det!!)

kh Helle

Charlotte Illum larsen sagde ...

jeg vil også rokke og rulle - jeg har fået lovning på en til låns - evt. senere køb hvis det er mig.. man skal bare ønske sig det nok - så kommer det til en. Hilsner fra Ærø

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Det er HELT KLART meditativt at spinde. Jeg gør det nærmest hele tiden, og jeg nyder det 100%. Så ønsk du dig bare en rok!!!
Jeg vil lige i den forbindelse gøre opmærksom på www.spindeforeningen.dk hvor der vil være hjælp og inspiration at hente i massevis.
Kærlig hilsen Karin