Kan du hjælpe mig?

Min Åle har bedt om en Cobblestone.

Men hvilket garn kan anbefales?

Shetlandsuld lagt dobbelt? Eller bliver det for tykt?

Hvad har I brugt/kunne I forestille jer ville være godt?

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Dobbelt shetland er godt, jeg er så småt gået i gang med Lauras og den er strikket i shetland fra BC.

Torbens blev strikket i 1 tråd shetland og 1 tråd alpaca, den er meget tung, og Lauras let som en fjer.

Anonym sagde ...

Julia, jeg har ikke strikket Cobblestone, men tror bestemt at dobbelt shetlandsuld vil være godt. Hvis han gerne vil have det superblødt tror jeg også en tråd merci + en tråd arwetta ekstra fin kan bruges. Det har jeg strikket en Ananas i og den er en af datterens favoritter. Kan vaskes og tumbles, men nulrer lidt på slidstederne.
:-) Britt

Julia Zahle sagde ...

Anne og Britt - jeg har lige akkurat bestilt shetlandsuld fra BC-garn for 5 minutter siden. Sammen med Ålen kom jeg frem til at en let uld-sweater er lige sagen. Han er en høj og kraftig mand, han er en varm mand og en uld-sweater vil være helt perfekt til efteråret/vinteren/foråret.

Er jo helt "uha" og "gisp" over han tror jeg kan strikke en sweater til ham - men glæder mig til at komme igang. Har på fornemmelsen det bliver en fornøjelse at strikke noget til ham. For han er jo min Åle.

HANNE sagde ...

Hej Julia
jeg strikkede Tommys i enkelt shetlandsuld. Jeg tog mål og strikkede ærmer og bol efter min egen strikkefasthed. Efter jeg havde sat stykkerne sammen og skulle starte på Yoken, så passede maskeantallet med den største af størrelserne i opskriften. Du kan sagtens gøre det samme, hvis du ønsker en trøje, der er lettere, men stadig varm. Der gik 350 gram til Tommys og han er også ÅLE-størrelse....Hvis du skal have hjælp, så send en mail :)

Anonym sagde ...

Jeg holder på å strikke cobblestone i et garn fra Sandnes -smart tweed:-)Det passer akkurat.

Ha en riktig god påske!

Mvh Malin/Knitgirl
http://knitgirlinorway.blogdrive.com/