... :-)

Ja - jeg har stadig en del at se til. Køretimerne og teoritimerne er intensiveret og sammen med opgaveskrivning og en stor "lektie"-byrde på Uni har gjort at håndarbejdet har måtte vige pladsen en del. (Hvad FAEN brugte jeg tiden på FØR jeg blev mor og gik på Uni?!!?)

Nå, ja. De der køretimer. Hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo her) så går det bare skide-godt! Jeg kan mærke det bliver bedre og bedre for hvert minut jeg sidder bag rettet og jeg lapper rosen fra min kørelærer i mig. Jeg bliver en god bilist, ja jeg gør!

Ivalo har desuden haft noget bræk-syge - heldigvis ikke så længe. Et par dage.

Jeg har dog hæklet på et babytæppe - helt simple lapper, uden nogen dikkedarer og det fik jeg tid til at sy sammen igår mens Ivalo sov til middag. Billeder må komme senere. Det var held jeg fandt det gamle projekt, jeg har bare ikke kunne samle mig om at strikke, men har også haft brug for at kunne smide tankerne væk 5 minutter om dagen og KUN koncentrere mig om at lave en stangmaske eller to.

Min mor er stadig indlagt og kommer ikke hjem lige forløbig.

Ivalo er en af de børn, der har fået plads under medhjælpernes strejke, så det er vi meget glade for herhjemme. I morgen aften kommer så vores nye barnepige på besøg og ser hvor vi bor inden vi sikkert tager hende i brug her under eksamenstiden. Hun hedder Malou og kender Ivalo fra vuggestuen. Ja, det er faktisk Ivalos yndlings, så vi synes alle vi har gjort et godt kup i hende Malou.

Synes ofte jeg er træt, men det er jo ikke så underligt. Det er dog efterhånden en smule træls at opdage man er faldet i søvn på sofaen INDEN Ivalo er lagt i seng. Så får jeg jo ikke lyttet til mine nye Harry Potter lydbøger jeg har fået foræret. Kommer tid... kommer tid... engang. Glæder mig til at være på barsel, da skal jeg nemlig ikke andet end at være mor til mine to dejlige unger og kone til Ålen. (For regner jo BESTEMT med jeg kan komme til eksamen lige op til terminen og lige efter terminen....!! *indsæt selv skeptisk smiley*)

Jeg har dog små lyspunkter - igår rendte jeg f.eks. ind i en Forsker og hendes yndige DM og fik en lille sludder på vej til teori.

Og min kvalme er bestemt aftaget og jeg har fået en del af min appetit tilbage. Ikke at jeg har taget synderligt på - vejer stadig 6 kilo mindre end da jeg blev gravid. Og 33 uger henne i gravidteten, synes jeg det er godt. Maven er sunket og jeg venter egentlig bare på at de der veer enagng begynder - helst i uge 38, for så er der god chance for jeg kan få mine to eksamener overstået uden at skulle ty til sygeeksamen... *sæt igen en skeptisk smiley ind her*

Ja, dette blev til en lille sludder for en sladder og en smule kedeligt uden så meget som et lille bitte billede -bær over med mig.

7 kommentarer:

mortil9 sagde ...

Nej ved du nu hvad.. kedeligt? Dét er da det sidste din lilel opdatering er! tak for den - var af og til liiige ved at blive lidt bekymret over din manglende aktivitet... altså aktiviteten herinde! - så det var godt at høre at det ganske enkelt er fordi tingene skrider planmæssigt fremad!
Ja naturligvis bliver du netop en god billist - din last bliver dyrebar og du hedder hverken Brian eller er 19 år gammel ;0)
Glæder mig til at se dit nye babytæppe....
KH Susanne

Fríða sagde ...

jeg synes din energiniveau er oppe i höjderne, alt taget i betragtning. har selv været der, med eksamen lige inden og lige efter en födsel, det er hårdt, men rigtig dejligt når det er overstået.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Det lyder som om du har rigeligt at se til - så pyt med at bloggen bliver forsømt lidt :-)
Stine

Rie Nielsen sagde ...

Håber at du når eksamenerne inden den lille kommer.
Håber også at din mor har det godt og at hun har det ok med stomien (har selv en ileostomi og har haft de i 18 år.)Så vidst du/I har spørgsmål ang. stomi kan I bare fyrre løs.

Knus Rie

Bettina LL sagde ...

Du kører da i 5. gear!! Jeg troede, vi sku' føls' til teori, men nej... *g*
Jeg skal lige have sommeren til at indfinde sig og dermed pause fra børnenes fritidsaktiviteternes - så kommer der nok tid engang. Så er næste punkt "at få råd"! ;o)
Har det helt som dig med hæklingen for tiden, jeg hækler fuldstændigt monogamt, på Babette Blanket.

Karen S sagde ...

Held og lykke med det hele. Jeg kan godt høre dit eksamensprogram er en smule tættere end mit... men mon ikke det går!!!

Al mulig held og lykke
Kh Karen S

Ulla sagde ...

Pyha!
Selvom du har usandsynligt meget at se til, lyder du til at have det godt - og det er jo det mest væsentlige. :0)

Rigtig god Bededagsferie og stadig god bedring med din mor.