Det var måske lige ambitiøst nok...

... sådan at gå ned i byen og hjem igen for så at hente Ivalo i vuggeren... Har de ondeste plukveer, der gør ondt nu. Altså! Det er godt nok kommet bag på mig hvor lidt der skal til, før maven siger stop. Sådan var det slet ikke i første graviditet.

Ivalo er hjemme, hun ser Svampe Bob Firkant (underlig tegnefilm, i øvrigt....) mens jeg slapper af. Det er først den sidste måneds tid hun har kunne passificeres ved at plante hende foran TV´et mere end 2 minutter ad gangen. Men Svampe Bob og Teletubbies (tak, kære Forsker) er et hit!

Min mor kommer hjem i dag - engang i aften regner vi med. Så det er jo godt - så bliver det spændende at se hvordan hun vænner sig til at bruge stomi´en det næste ½-1 år hun skal rende rundt med den.

(Og så kom Ivalo lige og plantede et voldsomt stort smækkys på min mund - med masser af savl til - hvor skønt er det lige?!?!?)

3 kommentarer:

Jane sagde ...

Det er skønt sådan et kys... ren spontan kærlighed :o)
Så bliver man glad helt ned i maven...

mortil9 sagde ...

Det lyder dejligt - med både det våååde kys og med din mors hjemkomst - men du skal så gøre dig extra umage for ikke at være dne omsorgsfulde og givende datter der spæner livet af dig for at nå at være der for din mor også!! Gør en dyd ud af at passe på dig selv nu, det er for trist at skulle tilbringe de kommende uger på neonatal!! Så trods alt hellere tage den med ro hjemme og med baby INDENI... kh susanne V

jeanette hegaard sagde ...

Uh, pas nu på dig selv og den lille. Jeg giver dig evig ret i, at den tegnefilm er noget underligt noget. Jeg synes rent faktisk den er forfærdelig!