Vine Lace Baby Hat

Et stk. baby-hue til Lillesøster. Det er en gratis-opskift fra Knitting Daily og var også nem at strikke. Jeg har strikket den op i 2 tråde - en DUO Silke-merino og en silke-hør fra BC Garn på pind 3,5 mm. Begge garner, der er skønne, men som bliver endnu skønnere ved at blive strikket sammen.

Det tog et par timer i går aftes og har tørret natten over. Den er super-blød og jeg tror godt den kan bruges til sommer uden at blive for varm. Den er lyserød, men tror den lyse farve bliver god til sommer - uanset om Lillesøster bliver lys og eller mørk i huden. Jeg har allerede planlagt een mere i ren silke i en lækker lys lilla farve, for den er sjov at strikke.

For den mindre erfarne strikker, kan den sagtens laves større, det er enten at strikke på større pinde eller lægge et par rapporter til i mønstret. Jeg har en ide om en hue til Ivalo i den lækre lyse grønne silke-merino fra Duo, men nu ser jeg. Jeg vil ikke love noget... *G*4 kommentarer:

Fru Thorsted sagde ...

Den er da bare supersød. Ligner lige en lille klokkeblomst. Kan lige se sådan en yndig, tykkindet lillesøster med den på! :-)
Marlene

Rineke sagde ...

Er du så lidt oppe og gå igen eller skal du stadig ligge ned?

supersød hue, i øvrigt.

Julia Zahle sagde ...

Jeg er oppe igen - men tager det meget stille og roligt. Plukveerne kommer hurtigt til at gøre ondt, men jeg skal ud og gå en tur idag, det glæder jeg mig til!!

Anonym sagde ...

Hvor er den bare sød :-)
Jeg håber det går godt med maven.
God weekend
Stine