Nabostrid...?

Vi er begge syge - os voksne. Har det begge halv-skidt med feber. Har kunne mærke det et par dage nu, men troede det "bare" var graviditets-betinget. Men nu har Ålen det også skidt.

Vi har ellers været i fuld gang denne weekend. I fuld gang med at gøre lige hvad vi havde lyst til og det er bl.a blevet til en café tur, hvor Ivalo fik deller på spyd og charmede både unge mænd og serviticer og en tur i kolonihaven hvor den nye sandkasse blev indviet - den er et hit! Ivalo legede i 2 lange timer og lavede både sandkager og hvad ved jeg. Jeg sad indenfor med feber og strikketøj i hænderne, selvom jeg mest havde lyst til at tage mig en lur. Men vi har endnu ikke fået gjort forårsrent derude og der ligger mange edderkoppe-lig og ærlig talt - ville ikke kunne sove godt med tanke på at ikke alle edderkopper er døde. Har ikke lyst til at slå øjnene op og få øjenkontakt med sådan en fætter - og de er kæmpe store, dem ude i Kolo.

Der bliver i øvrigt fjernet bede, gamle træer og lagt fliser omkring drivhuset. Vi skal have fundet et nyt træ at plante - et frugttræ af en slags. Men farfar har efterhånden brugt mange timer derude.

Og så har vi fået klaget over vores naboer bagtil. Hver gang vi er derude finder vi et hul, hvori der ligger lort og papir - pisse ulækkert! Flere gange har jeg gået derom og fået øje på Hr. Alko-Holger med bukserne nede og pikkejaverten fremme - i fuld gang med at pisse det hele til. Ad. Ikke nok med ham og hans gæster pisser deromme, de skider og gider ikke engang dække hullet til efter de er færdige. Sådan noget forarger mig. Føj. Der er mange flere grunde til der i kke skal pisses og skides deromme, men dem kan I nok tænke jer til... *GG*

Men jeg er glad for vi ikke har konfronteret dem direkte siden sidste sommer, da formanden for haveforenigen fortalte os at Hr. Alko-Holger er en rigtig slagsbror og var så sent som for et par dage siden var oppe og slås med en af de andre, der har klaget over ham. Min Åle slåsser ikke. Det har han aldrig gjort og den "rekord" skal han ikke ødelægge på grund af en klammert som vores nabo.

Nå, det bliver spændende at se hvad der sker fremover - vi har i forvejen ikke noget forhold til de andre i haveforeningen, andet end et hej når vi kommer og et mere, når vi går igen. Trist at dem, vi har mest at gøre med, er nogen der skider i et hul og ikke gider dække det til igen.

Måske jeg skulle invitere vores andre naboer på en kop øl når alle de der edderkoppe-lig er blevet fejet væk... de smiler i hvert fald når vi kommer og ser rare ud.

4 kommentarer:

grendesign sagde ...

Adddddrrrrrrrr! Paphjerne!
Kolonihave-lær-hinanden-at-kende kaffe - det lyder som en strålende ide.
KH Britt

Tina sagde ...

kæft det er bare SÅ klamt!!!! Jeg håber der bliver sat en stopper for det NU.
Her er det hækken ind til vores have der får tur, af alle "fulderikkerne" der ikke kan nå hjem til deres eget tissehus, midt i branderten. Slemt nok... men jeres problem stikker helt klart vores!!!! :)

nurhanne sagde ...

Bvadrrr! Ja, det er godt nok en strid nabo! Håber problemt løser sig.

Ulla sagde ...

Trææææælst at sådan en flok idioter skal ødelægge det for resten., forhåbentlig får I dem smidt ud.