2 til...Der har været gang i Husquarna´en de sidste par dage - hele 3 tasker er det blevet til og nu kan jeg så vise de sidste 2 frem. Easy-peasy var de at sy - også selvom jeg ikke er såååå ferm med symaskinen... Disse poser skal gives væk. (Selvom jeg sagtens kunne bruge dem selv....)
Jeg er i øvrigt fjollet med det gule foer - det er ligesom at åbne for en pose solskin - man bliver helt glad i låget!
Om en lille time skal jeg langs - ud til Uni for at deltage i de sidste par timers forelæsning inden eksamen rykker ind på mandag. Lige for at ridse op: Eksamen fra på mandag til d. 4. Juni. Desuden skal jeg have de sidste 6 køretimer overstået i næste uge, samt et smut på glatbanen. Jeg skal til køreprøve d. 4. Juni. *Puha* Det er et hårdt program - men jeg tager det cool - går det hele op i en højere enhed, er det fjong, og skulle der komme en fødsel ind også - tager vi den derfra. Der er strengt taget ikke noget, der ikke kan udsættes. (Men det ville da være rart, hvis jeg kunne få alle ting overstået - også alligevel - jeg ville heller ikke have noget imod at føde i nat...)

3 kommentarer:

mortil9 sagde ...

Åh, sikke et heftigt program - jeg blir dog helt beroliget af at du mener at intet ikke kan udsættes HVIS nu din lille pige finder på at melde sin ankomst - godt så!
Og hvor har du ret i det med det gule solskinsfoer -´dét stof gør glad!!
Og så er det jo dejligt ligefrem at blive "træt" af maven - så er det lettere at komme af med den.. Så måske når du det hele før du atter er nybagt mor!
Masser af gode tanker - hilsen Susanne

Tina sagde ...

Hold fast hvor er du god til de tasker :) Jeg er da helt vild med dem! Og fedt billede du har fået på af dig selv ude i siden!!!! :)

Lene Sophie sagde ...

Hvor er du bare produktiv, de er rigtig flotte og brugbare.
Og så når du jo nok det hele i en eller anden rækkefølge. Ellen ender jo nok med i sidste ende at bestemme hvad du når :)
KH Lene Sophie