Lune Luffer


Små luffer skal der til!

Strikket i størrelse 3-6 måneder i Isagersk alpaca/virgin wool og en rest hvid Alpaca fra Garnstudio (begge købt hos Tanterne). Opskiften er igen fra Sødt og Blødt - den af Lene Holme Samsøe, hvis nogen skulle være i tvivl. De var ren fornøjelse at strikke - jeg havde glemt hvor rart sådan noget alpaca er at strikke i - undgår det normalt, da jeg synes det har en tendens ti at give sig rigeligt i brug - men til disse små projekter, er garnet helt i vinkel.

Ivalo render i skrivende stund rundt i stuen med lufferne på - hun mener de passer godt til madlavning og står og kokkererer i sine små gryder og pander, mens hun en gang i mellem kommer med en smagsprøve til mig - uuuhm - luftfrikadeller og skysovs smager nu engang bare skønt!

5 kommentarer:

Tora sagde ...

De var supersøte!!

Forresten så er jeg litt forvirret nå (er det jeg som ikke klarer å følge med i svingene, tro?) - har du født? Det står plutselig i profilen din at du er mor til Ivalo og Ellen, men jeg syns ikke jeg har hørt om at babyen er kommet ennå..?

Hilsen Tora.

Julia Zahle sagde ...

Tora - godt fanget - jeg har ikke født endnu, men synes allerede jeg er mor til BÅDE Ivalo og Ellen... *GG* Men forstår forvirringen...

Tora sagde ...

Da skjønner jeg det. Både hvordan det hele henger sammen, og følelsen av å være mor til barnet mens det ennå er i magen :-)

Men det kan da umulig være lenge igjen nå..?

Vivian sagde ...

Dejlige luffer - hvornår er det, der er planlagt fyld til dem? Er det ikke ved at være lige om lidt??

Hilsner Vivian

Julia Zahle sagde ...

Tora og Vivian - det kan ske når som helst nu - altså fødslen. Jeg er 38 uger hele uger henne nu. Dvs. LIGE akkurat 2 uger til termin.