Ivalo skal ikke snydes!

Jeg undskylder på forhånd de slørerede billeder af Ivalo´en. Det ER ikke nemt at tage billeder af den størrelse mennesker. (Og slet ikke når hun ikke gider lege foto-modella...) Jeg har lavet en masse til Ellen på det sidste, men synes ikke Ivalo skal snydes for lidt hjemmestrik.

Strik-sagen kender de fleste vel efterhånden. Det er Baby i Rib fra DesignClub.DK. Så den vil jeg ikke fortælle yderligere om. Har vidst også strikket den et par gange efterhånden....

Garnet hedder Borneo og er fra Online - en bomuld/viscose blanding til sommerbrug. Jeg har scaleret BiR´en op ved at strikke på pind 4 - og den - som I kan se - passer perfekt på min smukke datter. Garnet er købt hos DAD Garn, som har "hovedsæde" lige midt i Odense, men som også snart er at handle hos via internettet. Se på mine garn-shoppe-links i højre side. Det er lækkert at strikke med - og har en flot, dyb farve. En farve, der klæder min lille Hystella skide-godt.

Projektets plad i mit Ravelry-album er HER.3 kommentarer:

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Den er rigtig sød og garnet ser ud til at være meget lækkert.

Det må undersøges nærmere...

Vivian sagde ...

HERLIG vest - simpelthen! Hystella ser rigtig godt ud i dén farve!

KH Vivian

Anonym sagde ...

Ja - en klassiker kan man vist godt kalde det og selvfølgelig skal Ivalo ikke snydes for nogle af dine skønne strikkerier. Jeg synes det ser rigtig godt ud med den trykknap - meget fin detalje.
Stine