Sutteholdere

Skal der til! Jeg har efterhånden smidt nogle få 100 kroner efter sutteholdere, som enten ikke holder ret godt, er blevet væk eller også har Ålen købt en eller to, jeg ikke synes er pæne. Een af Ivalos yndlings-beskæftigelser er at smide sin sut på gulvet eller på jorden - og vores yndlingsbeskræftigelse er ikke at gå og samle dem op hele tiden, når hun ikke kan nå - det er især når vi kører bil hun ynder at lege "Smid sutten". Så - jeg fik købt nogen dimser og igår (efter utallige samlen-sutter-op-episoder i bilen) fik jeg lavet de der små sutteholdere.

Ikke nok med at selve klemmerne sidder godt og ikke sådan lige kan rives af, af en 2 årig, men de er også pænere end alle dem, vi har givet op til 75 (!) kroner for!! Her har jeg lavet 4 holdere til ca. 50 kroner. Jeg er svært tilfreds med mine små kreationer og vi får at se om de går i arv til Ellen - om hun overhovedet bliver en lige så glad sutte-bruger som Ivalo er.

Se projektet HER på Ravelry.

4 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Jeg har aldrig set en fabriksfremstillet, men dine er flotte :)

Og sikke et fint profilbillede du har fået!

Til sidst vil lige indskyde, at det er et rigtig godt navn I har fundet til den snart ankommende pige! Ellen ligger også i min bunke med potentielle pigenavne, hvis det en gang skulle blive relevant.

- Birgitte :)

Anonym sagde ...

Hvor er de fine :-)
og sikke en god ide. Den skal klart på huskelisten!
Stine

Britta sagde ...

Hvor er de smarte! Kunne være jeg skulle lave en til Rasmus - så jeg fri for at lede efter sutten i bilen ;-)

enaj sagde ...

Smart ide Julia, og de er noget kønnere end dem man kan købe f.eks hos Babysam og Ønskebørn