Ny vinter-hue! - men hvilken?

Jeg så en rød hat på Ravelry forleden. Det overbeviste mig om nødvendigheden af jeg selv skal eje en rød, fyldig hat. Men hvilken?

Denne sag?

Måske denne?

Eller denne her?

Kunne denne du´?

Måske denne sag?

Der er 100vis af ideer, og det bliver måske slet ikke nogen af dem her. Tror jeg tager et smut igennem mine IK-blade og leder...

Ålen er taget afsted i sit pæneste arbejdstøj idag. Han skal til Tyskland og kommer hjem om et par dage igen. Jeg savner ham allerede.

Nåja. Vi har haft tyve i kolonihaven igen. Denne gang er vores græsslåmaskine og øl væk. De brød ind i vores redskabsrum bagtil. Røvhuller.

7 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg kan godt se denne for mig, på dit dejlige hovede Julia :)
http://www.ravelry.com/patterns/library/slouchy-copy-cat-hat

AI Da ikke een gang til? Hvad så? Bliver det dækket af en alm. indboforsikring eller hvordan?

Julia Zahle sagde ...

Tina - vi er heldigvis forsikret, men det ville have været rart uden alt det bøvl med politi og fosikring. Og det havde været rart ikke at skulle føle sig usikker med hensyn til kolonihaven.

gad vide om de ikke snart er færdige? Eller om de kommer efter sofaen næste gang...

Tina sagde ...

Ja det kan jeg godt forstå!!
Vi må da håbe de nu mener de har taget det de kan bruge :( De tænker vist slet ikke på den følelse de lige planter hos folk....

Birgitte sagde ...

Eller denne her: http://ysolda.com/store/hats/rose-red/

:)

Mette H. sagde ...

For f.... da også. Sådan nogle ubetænksomme slyngler. Jeg håber virkelig det stopper nu.

Spændt på at se hvilken hue du vælger.

Tora sagde ...

Denne: http://www.ravelry.com/patterns/library/serapo-hat - masse spennende teknikker! Den vil jeg i hvert fall lage :-)

Bettina sagde ...

Hej, Jay! :o)

Slouchy hatte er jo toppen her i den kommende sæson - geniAle til at dække morgengrimt morgenhår. :o) Ved ikke selv, om jeg får lavet mig en, men der er gooooodt nok mange fede at vælge mellem! :o)

TOUGH med de sk*** indbrudstyve! Det er simpelthen for meget! Men de har vel ret meget frit slag i sådan et kolonihaveområde... :o(