Stilleleg

Ellen og jeg leger stilleleg idag. Vi er hjemme og har ikke haft andre planer for end bare at være hjemme. Når frøken Fornølet sover (hvilket ikke er så længe ad gangen netop pga. forkølelsen), så fatter jeg enten strikkepindene og strikker en runde eller to på Coral eller også prøver jeg at lære den nye computer at kende, hvilket nok kan tage lidt tid.

Coral strikkes i noget silke/hør fra BC Garn, hvilket jeg havde regnet med ville være en pine at strikke i. Ueleastisk og hårdt for fingrene. Men det er det ikke...! Med den rigtige spænding og det går derudaf. Eneste grund til, det tager så lang tid at få Coral færdig er at det er så drøn-kedeligt at strikke glat i 42 cm. Jeg har noget rigtig lækkert silk-wool - også fra BC-garn - som ville gøre sig godt som en Coral. Men tænker på om ikke et fikst lille hulmønster kunne være en god idé...?

Hvis nogen undrer sig over hvad det er for et pænt bundt garn, der ligger og pynter på bordet, så er det Lornas Laces Shepard Worsted (Forskeren havde det med hjem fra United Bluff), der får lov at ligge lidt. Så kan jeg se på det og få idéer. En hue, er det nærmeste jeg er kommet til. Eller kanter på en kappe/trøje... lige pludselig ved jeg det.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhhmm, Lorna's er bare LÆKKERT! Hvilket pc-kræ kom I så hjem med?
KH Julie

Anonym sagde ...

Tillykke med din nye computer!! Håber du bliver glad for den!

Julia Zahle sagde ...

Julie - en Packard Bell. Og ja, Lornas er retti lækkert!

Pernille - tak - det håber vi også!