Tørklædet, der sprang ud

Eller pungen der åd tørklædet. Endnu en hæklet pung - denne gang en anelse større - den kan lige akkurat rumme et halstørklæde.


Tørklædet. Halstørklædet. Har set den i de flotteste udgaver på Ravelry og har længe gået og luret på den. Igår fandt jeg så tiden og lysten til at kaste mig ud i det. Ja - jeg ville jo prøve selv - så var 5,5 dollar sparet. Efter en 5-10 optrævlinger og forsøg var den der og det tog da ikke ret lang tid at hækle den færdig. Noro-garn er som oftest en sand fryd at se på - ja, I har jo sety det før, så ikke flere ord på det.


Se HER og HER for flere detaljer.6 kommentarer:

Mette sagde ...

Det halstøklæde er jeg også forelsket i, en gratis version er lige her: http://www.ravelry.com/patterns/library/fan-bookmark men du behøver vist ingen opskrifter ;-) Det er blevet så flot dit tørklæde!

Julia Zahle sagde ...

Tak Mette - håber I nyder Jylland. *S*

Jeg har skam set den opskift, men jeg fik regnet ud at hvis man skal hækle den her, skal rækkerne være et lige antal for at det går op med at få de der vifter til at ligge som de gør. Og mener der er enten 4 eller 6 rækker på den der fan-bookmark. Det blev for bredt til hæklenål nummer 5,5 - der skulle kun 2 rækker til denne her. (Gav det mening? *G*)

Jeg har dog overvejet at lave en på mindre pind, så der kan blive plads til flere rækker og dermed også mere mønster.

HanneC sagde ...

Jeg har gang i et også, men jeg smed altså de dersens dollars først;-)

Mette sagde ...

Trooor nok jeg forstår hvad du mener ;-)

men dur denne så ikke? : http://www.ravelry.com/patterns/library/queen-annes-lace-scarf-2

jeg er gået igang med fan bookmark og nål 6 med Sarek - men skal vist højere op. Måske jeg skulle prøve den gratis Anne?

Julia Zahle sagde ...

Jeg tror du skal igang med den gratis-udagve - men det ser du jo selv - det kommer jo an på hvor bredt du gerne vil have dit halstørklæde...

Alene 4 rækker i stedet for 2 gjorde mit meget bredt, synes jeg. Og jeg brugte 5,5 mm.

grendesign sagde ...

Hækle-haj!! Så cool! I'm impressed.
:-) Britt