Små-ting til ældste-barnet

Et lille bitte Eva-sjal. Det har jeg jo hæklet så mange gange før, så da jeg så hvordan Ivalo legede med et af mine sjaler, måtte jeg lave et til hende. Et par sving med hæklenålen og vupti, så var det færdigt. Lavet i Eco Bomull fra Marks og Kattens, med en picot-kant i Muskat fra Garnstudio - købt hhv. hos DAD Garn og Tante Grøn. (Er da i øvrigt også alt for lang tid siden jeg har besøgt nogen af de der butikker....tsk tsk....) Knapper er sat i, fordi jeg ikke er helt tryg ved at Ivalo skal fumle med sikkerhedsnåle og andet meget spidst.


Og så en halsedisse. Den, jeg lavede for 1½ års tid siden er ved at være for lille til Ivalo, så jeg gik straks igang med en ny og større. Alt det røde er noget ukendt superwash uld og det blå er dejlig blødt Lucca - lige dér hvor halsen er mest sart. Ivalo er vild med den og jeg er vild med det praktiske i sådan en fætter.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super-supersøt liten Eva du har laget :))) Og den knappe-lukningen ser jo kjempesmart ut. Takk for tipset! Jeg har en mikro-utgave av Little Arrowhead blokket og klart for foto. Tålmodigheten strakk ikke lengre ;))

Ulla V. sagde ...

Jeg beundrer simpelthen din evne til liiiige at lave nogle skønne ting, Julia!!

Det er da det fineste lille sjal du har lavet til Ivalo. Og den slags halsdisse er så dejlig varm og minder mig om da jeg selv var barn. Åh, hvor de lunede. Og så er den jo strikket i én af mine yndlings farve kombinationer ;0)

I dag hader jeg at fryse halsen!! :0))

Anonym sagde ...

Hol da op hvor er det fine ting du har lavet til dine børn. Kh Pia.

Anonym sagde ...

Fiiine sager til ældstebarnet. Jeg har erkendt datterbarnet har brug for en halsedisse, kender du en god grundopskrift?

Julia Zahle sagde ...

Hoppestrikka - smid lige et link til din blog, så jeg kan følge med, :-)

Ulla - halsedisser er en god opfindelse - og så er det et plus at det lyder meget nuttet, når Ivalo udtaler ordet. *G*

Pia - tak skal du have!

Ulla - jeg prøver mig frem. Men mener at have en opskift liggende i størrelse DM et eller andet sted i papirform... jeg skal da lige se efter.

Anonym sagde ...

Skøøønne ting, Julia!
Jeg er også stor halsedisse-fan, de er umanerligt praktiske og så varmer de ordentligt.
Sjaler er så sødt - super ide med et minisjal til datteren.....det tror jeg også vil bringe lykke herhjemme....
KH Britt

Anonym sagde ...

Hei igjen, Julia. Jeg er bloggløs, men nå finner du mikro-utgaven av Little Arrowhead Shawl på profilsiden min på Flickr og Ravelry :))

Fru Knudsen sagde ...

Dejlig halsedisse, du har lavet,(uundværlig) alle mine 3 børnebørn har fået en. Jeg kan se Ulla mangler mønster, hvis du ikke finder dit, så sig lige til for jeg har en mønster megen til