Cable Beret som Debbie Bliss har designet den

Og jeg kan kun sige at den sidder meget, meget skidt på mit hoved. Jeg har et enormt hoved - og denne enorme hue gør mit enorme hoved kolo-enormt. Jeg ser utrolig bøvet ud. Kunne sikkert godt se smart ud med den rigtige attitude, men jeg er ikke smart med de smarte - jeg er mig og slet ikke ret meget med på moden - sammenlignet man mig med de fleste af mine medstuderende.

Men jeg er en ener - og har det faktisk ret fedt med det - på trods af mit enorme hoved. Så det kan være jeg alligevel en dag tager huen på - for den er temmelig fed, synes jeg. Men kun mens jeg kører bil og er alene. For så slipper jeg for at mine medpassager(e) griner af mig og min kolo-enorme knold.

Mønster: Debbie Bliss - som vidst nok er sagsøgt for manglende cashmere i noget garn, der skulle have været cashmere i. (Jeg bruger alt alt alt for meget tid inde på Ravelry...!) Nåmen - i hendes nye blad, som jeg faldt over i en af de lokale bladkiosker og måtte have med hjem.

Garn: Coral - 2 nøgler.

Se projektet HER inde på Ravelry. :-)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg ku godt tænke mig at se lige præcis hvor koloenormt stort dit hoved er med den der seje hue! :-)

Den ER virkelig fed, i hvert fald fra den vinkel du har taget billedet.

Anonym sagde ...

Uha, har selv lige fået bladet og har luret på den. Men jeg har IKKE hatte/ hue hoved. Men måske skulle man så prøve din ide´ med at have den på i bilen????
Fik du forøvrigt en sokkeopskrift?. Ellers har jeg en god en til både mand/kone og børn jeg kan smidde i en mail.
Hilsen Helle

Anonym sagde ...

hvor falder man bare sådan lige over debbi bliss magasiner? er de blot i de alm. blad kiosker? hatten er rigtig flot og måske mit næste hatte projekt.

hjemmemortil9 sagde ...

Jahhh du er en ENER - en dejlig een af slagsen - men altså, Julia -Du blir' godt nok nødt til at vise os at du skulle se mindre smuk ud i dén kanon flotte hue.... og hvis nu dit hoved er så stort, så tænkt på at alt hvad der får energi det vokser!!!!! - så med alt det du får puttet ind via din travle dejlige hverdag, din familie og studiet så MÅ det da give koloenormt hovedomfang!
Gav du mon pige-øl efter stud.eksamen? Det gjorde jeg - med et hattemål på 60 - og jeg synes faktisk selv jeg ser dejlig ud med hat og hue - hvad er mon dit hattemål?? Kh Susanne

knititch sagde ...

undskyld men en stor hue får jo netop hovedet til at se mindre ud. ligesom folk ser tykkere ud i for småt tøj :_))