Frøken 1-tand!

Ellen er så dejlig. Hun er et roligt gemyt - nem at fån til at grine og så elsker hun at glo på sin storesøster. Ellen kan nu passe tøj, som Ivalo lige så stille var ved at vokseud af da hun var 1 år gammel. Der sker så meget hele tiden - og hun har også allerede fået sin første lille skarpe tand. Hun kigger interessant på Ivalo, når Ivalo læser højt fra sine pixi-bøger. (At vi ikke helt ved hvad de historier går ud på, er en anden sag...) Eller når Ivalo synger Lille Peter Edderkop eller Bamsen Sover på grønlandsk. Jeg er så vild med mine piger at følelsen slet ikke kan være i min krop. Jeg bliver nødt til at grine højt og græde lidt en gang i mellem.

Og er der noget bedre end at være fri for bleen? Så kan der rigtig sparkes og mosles!

10 kommentarer:

Louise sagde ...

Hun er da også bare det dejligste Julie:-)
Lækker lille skat. Er du blevet helt frisk igen?

Louise sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Jamen, der er jo den fineste lille tand - tillykke! Hvor ser hun lækker, fræk og tilfreds ud, skønt billede!

Anonym sagde ...

Iiiihhh sikken en fin frk hugtand :-)
Kært billede iøvrigt

Anonym sagde ...

Hun er da bare for lækker din lille prinsesse. Giv hende et knus fra mig. Vh Pia

Anonym sagde ...

Jeg er også nybegynder i bloglivet under Knitting & Crochet Country

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Sikke et skønt billede. Hun er da dejlig, hende din lille Ellen (og det er Ivalo helt sikkert også).
Nu kan jeg endelig forstå, hvad I snakker om, når der tales om den store kærlighed til sit barn! Jeg er helt med på at den næsten ikke kan være i kroppen ;)

Kh Karen S

hjemmemortil9 sagde ...

Uf HVOR er hun da bare FOR skøn at skue... lækker lækker lækker baby!!
Det ku godt lyde som om du er på vej ud af feberdøsen igen, Julia - det var godt! Og med det næste indlæg med lækre vanter så MÅ du være tilbage i tip top form!!
Godt at du gir dig tid til at nyde og tude lidt af al den lykke der er een forundt når man få lov at leve med børn... HERLIGT!

Lisbeth sagde ...

Jamen de er da også for lækre, dejlige og knuselskelige. Dejligt at du nyder dem, for man bliver også udfordret ud til det yderste af sine grænser af sine børn. Men skønne er de. Pragtfuldt billede af den mindste prinsesse.

Julia Zahle sagde ...

Louise - ja - jeg er frisk igen. Underligt med sygdommen - men godt den ikke varede længere...

Julie - hun er også bare ¨så dejlig - selvom hun er lidt et pylder disse dage. Hun gror tænder og det må da gøre nallernuller...

Ulla - tak! Må snart se din lille DM. Hun er jo også en lækkermås.

Pia - det er gjort!

Karen - det er bare så stort. Men jeg kan også blive SÅ gal på dem. Nok mest de dage hvor jeg er træt - men det er som om alle følelser bliver blæst op. Heldigvis er jeg mest vild med dem... *G*

Susanne - Tak. Og jeg kan slet ikke styre mine lykke-følelser, når du kommer. Så giver jeg den af mine piger, der lige er tættest på en ordentlig møsser og krammer. Jeg bliver ved med at fortælle Ivalo at jeg græder fordi jeg er glad, men hun insisterer på at trøste mig... *G*

Lisbeth - det er rigtgt. Ufordret til det yderste... på alle grænser.