Mat...

... det er hvad jeg er idag; min aften sluttede igår klokken 20, hvor jeg tullede i seng med 38,8 i feber og ondt i maven. Heldigvis faldt jeg i søvn det øjeblik panodilerne begyndte at virke og jeg holdt op med at fryse.

Min dag var ellers skøn! Ålen, jeg og 4 andre af vores venner var i Kolding hele dagen. Vi var oppe og besøge Koldinghus - meget spændende! Og derefter tog vi ned på Den Engelske (You´ll never walk alone) og fik nogen rigtig gode øl. Arj, vi fik en enkelt skidt øl - Bitches Brew hedder den og den mindede mig om sæbe. Måske var det den, der gjorde mig syg? Nåmen - vi bestilte 6 øl og holdt en mini-smagsprøve. Jeg vidste godt jeg var mest til porter og stout, men jeg smagte en Pale Ale, jeg gerne vil prøve igen. Der er ikke andet for end jeg må derover igen...! (Det skal jeg også, men ikke for at drikke øl - BC Garn holder lagersalg og jeg glæder mig meget).

Jeg mærkede godt jeg var lidt mat dagen igennem, men ikke slemt nok til jeg ville hjem. Kun i går aftes steg temperaturen voldsomt og jeg måtte kapitulere. Idag er feberen ikke så høj, og en dag med hjemmehygge og tullen rundt med ungerne lige hvad jeg har lyst til. Måske jeg endda finder et par strikkepinde frem...?

8 kommentarer:

Sifka sagde ...

God bedring:)

Anonym sagde ...

God bedring din stakkel... strikkepinde hjælper altid. Hilsner fra Ærø

Tina sagde ...

Rigtig god bedring til dig Julia :) jeg håber du snart er HELT frisk igen!
Ohhh jeg vil gerne både til BC garnudsalg og til messe... hmm :)

Tineke sagde ...

Ææh, altså, men god bedring med dig! Den Engelske er bare SÅ hyggeligt, der er vi også nogle gange, og glæder os over at toget kan fragte os hjem :)

Det kan være vi løber ind i hinanden til messe / lagersalg....

Ulla V. sagde ...

Ærgerligt at sådan en dejlig dag, endte på dén måde! :0(

Det lyder spændende med lagerudsalg hos BC Garn - det gad jeg godt nok også godt. (Jeg må se om jeg kan lokke min mand med)

Det er rart at du har det bedre i dag...rigtig god bedring alligevel :0)

Elizabeth H. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Elizabeth H. sagde ...

God bedring! Det florerer meget sygdom her på Fyensland, så jeg tror desværre ikke, at du kan kaste skylden over på øllen, hæhæ :-)

Anonym sagde ...

øv.... hvor træls for dig. Rigtig god bedring