I stearinlysets skær...

Vi hygger her hjemme i Odense C... der er tændt stearinlys og Ellen hygger nede på aktivitetstæppet med at komme op på knæ og bumse ned igen. Op igen og ned igen. I en uendelighed. (Nå, men ikke i en uendelighed - for Ålen har lige snuppet hende. Tror han vil have en luns af hendes små buttekinder...)

Ivalo er ude hos Mormor - bare fordi hun har mellemørebetændelse, vil hun ikke snydes for en overnatning hos sin Mormor, som hun - "elsker SÅ højt!" Sidst jeg hørte fra dem, havde Ivalo nægtet at spise aftensmad - men hvem er også sulten, når man er syg...?

Jeg har strikket lidt på vanterne. Nu mangler jeg tommelen - og jeg kan ikke rigtig bestemme mig for om der skal strikkes noget sjovt eller om den bare skal strikkes glat. Ender nok med glatstrik, men det kan jo være en lys idé kommer til mig i løbet af aftenen; indtil da - så vil jeg igang med noget nyt.

Jeg forudså det ville blive en hyggelig aften - og indtil videre har jeg ikke taget det mindste fejl. Tror jeg vil hen og kysse på Ålen og BadEllen i stearinlystets skær...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Flot dug du har på dit stearinlysfad..Er det grønlandsk perlesyning? Det laver jeg også en del af.....smukt!

hjemmemortil9 sagde ...

En RIGTIG hyggelig aften, Julia....håber du fik kysset godt og grundigt! Den slags kan man ikke gøre for tit!

Julia Zahle sagde ...

Pia - det er een af min Mors kreationer - hun lavede mange perlesyninger før i tiden. Bl.a perlekraven til min skolestarts-grønlandsdragt. Det var hun god til - men kan desværre ikke mere på grund af synet.

Susanne - du kan tro de blev kysset! Mange gange! Fik lige så mange tilbage - og med Ellens var der oven i købet en lille gevinst med i form af masser af savl og en ordentlig bøvs lige op i mit ansigt. Hun er så hyggelig!