Invitation til Strik-In her hos mig!

Jeg vil hermed gerne invitere strikkegale madammer hjem til en gang strik. Ja - altså I medbringer selv jeres slik - øh - jeg mener strik. Mail til mig arnaruluk(@)nalnet.dk for tilmelding.

Men - jeg er på ingen måde en, der er god til at lave mad - så tænkte på om det kunne arrangeres at man lige tog en skål salat/et godt brød/kage/slik eller hvad man nu vil spise - så sørger jeg for kaffe/saftevand/sodavand og øl. Men husk alkohol og strikkepinde er på eget ansvar.

Strik-In´et kommer som skrevet til at foregå her hjemme hos mig - og der er derfor ikke uanede mængder af plads. Jeg melder ud her på bloggen, når vi har nået bristepunktet for antallet af damer med pinde. (Nu håber jeg sørme der kommer nogen....!)

Efter tilmelding smider jeg en mail ud med adresse. :-)

Og efter at have blevet gjort opmærksom på det, så har jeg glemt at sætte dato på! *GG*

Det er D. 13. December!!! Jeg forestiller mig at folk kan komme dumpende mellem 10 og 11 og blive til vi ikke gider mere.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skal vi bare komme dumpende, eller sætter du en dato op?? *SS*
Lyder f..... som noget jeg godt kunne trænge til. Mon jeg kan slæbe Hanne med?

HANNE sagde ...

Mon jeg kan slæbe Gitte med ????

Tina sagde ...

HVad er datoen??? :) ØV hvor jeg altså mangler at have min bil!!!

Anonym sagde ...

det lyder bare SÅ hyggeligt - men ak... mine piger skal til volley-stævne hele dagen. Jeg håber det bliver sådan en succes, så du får lyst til at holde sådan et arrangement en anden gang

Tina sagde ...

Den dag holder jeg fødselsdag for familien :) Jeg håber i får en rigtigt hygsom strik in :)