Strikkeprøver og hjemmebag

Så kan søndagen snart ikke blive hyggeligere. Bollerne er lige akkurat taget ud af ovnen og mine strikkeprøver er tørre. Vi har storhygget idag - Ivalo og jeg har bagt boller og Ellen har øvet sig i at nå alt det legetøj hun så gerne vil lege med.
Jeg ved godt hvilken af de der strikkeprøver, der tiltaler mig mest - og det var den første, jeg strikkede. Men hvis nu een af de andre to kombinationer viste sig også at være helt rigtig - så skulle det naturligvis også prøves af.
Jeg er faldet helt og aldeles for at benytte mig af strikkeprøver. Jeg hygger mig faktisk med dem og i modsætning til så mange gange før - synes jeg nu det er en helt naturlig del af at strikke. Før var det bare en træls opgave - nu gør jeg det fordi det er gået op for mig hvor vigtigt det er - og har dermed også bestemt mig for at det er en rar ting at sidde med.
Ude i køkkenet er bollerne ved at være spiseklare nu - og om en time er æbleskive-dejen klar til brug.
*mums*

7 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Det lyder ellers rigtig hyggeligt med sådan en strik-in, men desværre bor jeg vist en tand for langt væk!! (Midtjylland)

Alle ingredienser til en dejlig søndag eftermiddag, lyder til at være linet op hos jer...

Strikkeprøver har jeg også altid set som et nødvendigt onde, men med tiden er den indstilling forsvundet. Måske er det - for mit vedkommende - alderen der gør noget ved tålmodigheden over at starte et nyt strikketøj ;0)

Pernille sagde ...

Jeg synes strikkeprøver er hyggelige - men jeg er selvfølgelig også lidt småtosset :)

nynne sagde ...

Det lyder til at I har haft en dejlig søndag.
Det er begge mogle flotte prøver - hvad skal de udvikle sig til ?

Anonym sagde ...

Tænk at man kan lære at holde af strikkeprøver! Jeg synes dit strik-in lyder helt vildt hyggeligt, og hvis det ikke lige var fordi jeg skal noget andet den 13. ville jeg straks have meldt mig til. Mere af den slags!

Anonym sagde ...

Min mor lavede altid strikkeprøver. Det sprang jeg nemt henover, med det resultat at tingene ikke altid passede.
Så nu strikker jeg osse prøver.

Anonym sagde ...

Jeg er stadig for ung og flyvsk og uerfaren til at lave strikkeprøver!

Louise sagde ...

tænk jeg begynder helt at blive nervøs for dig Julia, det er længe siden vi har hørt fra dig.

Kh Louise