En orn´li´ stak halsvarmere!

Uha - der er gået så lang tid siden jeg sidst bloggede, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte! Jeg har ikke fået lavet meget håndarbejde siden sidst. Faktisk nåede jeg ikke meget længere end til sidst bloggede strikkeprøver, før tiden lige pludselig gik stærkt.

Der er optakt til eksamen - det er bare en generel stress-faktor. Ålen har rejst en del og ungerne kræver ikke mere end de plejer. Er (endnu en gang) begyndt at træne - dejligt, men hårdt at komme igang igen. Måske er det vinteren, der gør at det føles som om man har mindre tid?

Ellen møffer rundt - hun er alle vegne; især dér hvor der er ledninger. Hun er gået fra at være Ellen-5-tand til Ellen-6-tand og spiser en ordentlig portion grød til middag. Lige nu ligger hun og prøver at fortære en gammel fjernbetjening mens hun tilsyneladende snakker med den. Ih, hvor jeg synes det er hyggeligt!

Ivalo tegner ansigter med øjne, næse og mund og en gang imellem ører og sætter hår på mig med sin lille føntørrer og børste, vi havde med tíl hende fra vores Oslo-tur. Jep - Ålen og jeg har været på Oslo-båden weekenden over - vi har drukket og spist og danset til den store guldmedalje! Sammen med Ålens kollegaer+koner, blev der festet og festet og danset mere end Ålen og jeg nogensinde før har danset. Det var en dejlig tur - og det lykkedes mig på mirakuløs vis at undgå tømmermændene. (Gjorde ellers et hæderligt forsøg...)

Endnu flere halsvarmere er det blevet til. De er nemme at lave og tilfredsstiller dermed min trang til et hurtigt fix og er overskuelige at lave i en turbolent tid. Ingen svære diagrammer og snoninger til mig lige nu, tak. Stangmasker og perlestrik er lige akkurat hvad Fru Åle kan overskue. Efter at have set en bunke Mossy Cowls ovre hos Mette, var idéen plantet og jeg havde lige garnet, der skreg på mønsteret. En pæn grå/sort sag og en meleret blå/lilla sag.

På øverste billede ses et detaljeret billede af - tadaaa! - endnu en halsvarmer. En dejlig tung halsvarmer i blød bomuld og de store lækre knapper. Hvordan er jeg gået så mange år uden at se det smarte i en halsvarmer???


Ravelry: Sort halsvarmer, blå/lilla halsvarmer, perlestrikket halsvarmer.

Se de fantastiske halsvarmere hos Mette HER.

Opskriften på Mossy Cowl findes HER.

Hvis du vil have opskriften på Rockin` Cowl, så smid en email til mig, så sender jeg den. Jeg kan ikke finde ud af at få den sat på min blog til download, så hvis du lige ved hvordan, så må gerne hjælpe mig.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fine ting du har fået lavet, jeg vil meget gerne modtage opskriften til Rockin Cowl, hvis den er på dansk. Kh Pia.

Mette sagde ...

Jubi, så fik du brugt det fine garn!! De er bare r..gode de dersen mossier ;-)

Anonym sagde ...

Jeg var ved at blive urolig ;)

Den med små hurtige projekter er jeg med på.

Pia sagde ...

Hej Julia!
Har du tilfældigvis oversat opskriften "mossy Cowl" til dansk?
Venligst Pia