En mundful sorbet!

Mit appelsin-gule garn er færdigt! Akkurat så tyndt som jeg gik efter - og stadig lige så lækkert og gult - en lille mundfuld sommer-sorbet. Mit spinderi bliver jævnere og jævnere for hvert bundt fibre der kommer gennem rokken - til min store fornøjelse. Øvelse gør mester og jeg føler mig meget heldig, siden jeg kan tillade mig en sådan luksus at kunne lære at spinde mit eget garn.

Der er lige knap 100 gram garn her - og hvad det skal bruges til, ved jeg endnu ikke. Men der er vel en god chance for det ender som en halsvarmer af en eller anden slags.

Jeg har iøvrigt lige færdig-set alle afsnit af Stolthed & Fordom - oh! hvilken fantastisk serie! Jeg kan se den igen og igen. Og igen.

9 kommentarer:

Sifka sagde ...

*Suk*, hvor er det smukt. Man bliver helt oplevet af at se på den farve:)

Anonym sagde ...

Sikke en dyb varm farve. Hvad skal du trylle frem af det?

Anonym sagde ...

Har du selv lavet det? Du er saftsuseme dygtig! - og farven er også fin :-)

Lene Sophie sagde ...

Super flot farve, man bliver helt i sommer humør af det.
Og så kan jeg læse at vi har samme passion..... Er også helt vil med "stolthed og fordom" og iøvrigt også alle de andre Jane Austen film som BBC hhar lavet.

Anonym sagde ...

Hvor er det dog bare flot. Jeg nyder også bare fremskridtene på min rok - selv om den har stået stille et stykke tid... men den er min - og som den pynter i mit hus her på Ærø

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det ligner et virkelig lækkert garn! Og sikke et skønt billede, du har taget af det!
Stolthed og fordom er gude-underholdning. Jeg genså den også selv i går (for 7. gang på et kvartal... eller noget i den retning) ;)
Kh Karen S

Anonym sagde ...

uhmmmmmm hvor er den lækker. Julia jeg er imporneret over hvor hurtigt du har fået fornemmelse for at spinde. Du er dygtig!

Anonym sagde ...

Smukt garn, Julia. Respekt for jer der har tålmodighed til selv at spinde! Tv-serien er fantastisk! Jeg har set den MANGE gange og den er god at strikke til - efterhånden ved man lige hvornår man skal kigge op for ikke at gå glip af højdepunkterne (Som når Mr. Darcy stiger op fra søen i sin våde skjorte).

Strikkeheksen sagde ...

Hold da på, det ser jo helt professionelt ud - og sorbet, ja, det er lige dét, det er :-)