Julegave-strik

Jeg ved med sikkerhed at min Svigerfar ikke læser med her - så tør godt vise dette billede af et blåt halstørklæde - til ham. Strikket i en uld/merino-blanding - lige tilpas "krads" for min smag - men Ålen fortæller at Svigerfar er lidt sart med uld - så jeg syr noget bomuld på som foer. Halstørklædet er ikke langt - det er mere en slags klud - det er ikke meningen den skal kunne bindes, men foldes pænt om halsen.

Mønsteret er Irish Hiking Scarf - men kun med to snoninger i stedet for tre. Enkelt og effektfuldt. Farven - blå - er så flot til "mine" Sørensen-mænd. Både Åle og Svigerfar har rigtig blå øjne og jeg tror denne farve kun vil fremhæve det.

Og her et lille igangværende projekt. Jeg prøver mig med et par hjemme-designede vanter - helt enkle med enkle snoninger og perlestrik. Har på fornemmelsen de bliver gode - men det ved jeg først med hel sikkerhed, når den er færdig. Jeg er i hvert fald vild med min idé.
Med posten i dag kom et brev fra Odense Kommune - Ellen har fået vuggestueplads - samme sted som Ivalo er. Jeg er så glad - og der er ingen ventetid i forhold til den dato vi har bedt om.

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Lækkert tørklæde til Svigerfar.

Nøj hvor er du heldig med vuggestue, et kæmpe tillykke. Her er meget, meget lange udsigter til andet en Hjallelse ÆV.

Irene sagde ...

Fine ting du har gang i! Vanterne ser rigtig fine ud!