Ikke meget strik...

Men har da haft gang i rokken igen! Denne gang en tråd extra-fin merino tvundet med en tråd silke/alpaka-balnding. Blandingen afstedkommer af at jeg gerne ville have en god mængde, jeg kan få noget ud af. 108 gram, for at være helt præcis. Der kan vel blive til en hue eller håndledsvarmere - eller endnu en halsvarmer... Desuden kan jeg godt lide at det er to-trådet - det giver en masse livlighed og spil i garnet.

Det er rigtig ærgeligt I ikke kan føle på garnet, for det er så blødt. Det har fået en flot tweedet effekt og jeg er helt fjollet med balndingen af det uldens mathed, blankheden (er det et ord?) i silken og alpakaens fluffy-hed (det ved jeg ikke er et ord, men I ved, hvad jeg mener...)

Nederst et billede af en blob appelsingul halsklud. Er lige vedat få årnlig svingttur i vaskemaskinen - og så mangler den kun at blive spændt ud - så kan den sætte lidt fut i en grå hverdag.

3 kommentarer:

Sifka sagde ...

Jeg får helt lyst til at prøve at lade rokken gå. Du laver altså mange skønne ting.

Pernille sagde ...

Nøøøj, jeg er vild med din appelsingule dims. Den farve får man lyst til at drikke store slurke af, jeg er spændt på hvad det er vi venter på skal tøre. :o)

Birthe P sagde ...

Smukt garn med smukt spil i meleringen, og som du selv er inde på, kontrasten mellem uldens matte loddenhed og silke/alpacatrådens glans. Wau!