Google Gaza

Under min formiddags-surf-tur omkring det store www, faldt jeg over en interessant blog.

Et stykke nede, er der et indlæg med overskriften: Google Gaza.

Jeg ved for lidt om hele situationen til at kunne tage stilling - men jeg ved at jeg kom til at græde, da jeg så billederne. Jeg får lyst til at gøre noget!

Det første jeg vil gøre, er at gøre noget ved min uvidenhed - jeg vil vide mere om situationen.

Hvad vil du gøre?

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

ja, det er skrækkeligt. og det værste er vel at lige i öjeblikket har det mediernes interesse, men faktum er at det har været skrækkeligt helt fra begyndelsen og vil blive ved med at være det i fremtiden. og årsagen til at Israelerne kan göre hvad de gör: USA´s regering har altid stöttet dem "no matter what". så, der er desværre ikke meget håb om en forandring.
kh.fra Island
Frida

Nette sagde ...

Nej, det er der desværre nok ikke, før USA indser krigen i Afganistan og krigen om olie ikke er så sk.. vigtig. Og det er utopi.

Vi kan ikke gøre så meget herhjemme, kun håbe på, at nødhjælpen kan trænge ind dernede.

Jo, vi kunne jo boykutte israelske og amerikanske varer, deltage i div. demonstrationer og vise, vi ikke vil den slags.
Men spørgsmålet er stadig, hvad det hjælper.
Jeg deltager dog, af egoistiske grunde, min samvittighed letter...

Anonym sagde ...

Julia...jeg synes det er så svært at forstå hvad der sker og hvad der er sket...spørg man den ene part eller den anden part får man jo forskellige svar...jeg ved simpelthen ikke hvad der er ret eller vrang i den sag, som jo har været og vil være i mange år..ulykkeligt for de mennesker der er involveret.

Sascha sagde ...

Mit problem med hele den her "krig" er at jeg simpelthen har opgivet at forstå den. For tro mig, vi gennemtæskede hele israel/palæstina problematikken da jeg gik på HF (for snart 2år siden, mand som tiden dog går) i flere fag og et helt semester incl med besøg af nogle palæstinensiske skole elever som det se'følig var skide syndt for. Men jeg fatter stadig hat af hvem der har ret til hvad og hvorfor. For problemet er jo at det har stået på siden Jesus levede mere eller mindre.

Så jeg har valgt ikke at tage stilling mht til hvilket land der har ret til hvad.

Og jo det er pisse tragisk og syndt at det går så meget ud over civilbefolkningen. Men jeg har ikke tænkt mig at gøre noget, hvis jeg skal være helt ærlig (får sikkert huk nu).