Lemming

Jeg er en lemming. Jeg har fulgt hvad 173 andre inde på Ravelry ind til videre har strikket og hvor 1402 strikkere har puttet i deres strikke-kø - hvor mange, der har "faved" den, kan jeg ikke finde ud af - men der er frygtelig mange!

Som de fleste andre, der har strikket den, har jeg også svært ved at få armene ned. For det første er fler-farve-strik ikke det, jeg har gjort mest i, men selve opskriften er nem at følge; diagrammet er overskueligt.

Inden jeg kastede mig ud i den, tænkte jeg at det nok heller ikke var så slemt med det der fler-farve-strik, nu hvor det bare var en hue. Frygtede ømme skuldre og slemme bandeord - jeg er jo en fummelfinger. Men kun 3! dage tog det - jeg har ingen myoser og spændingshovedpine - kun mere mod på endnu et flerfarveprojekt. Huen er ikke det allersmukkeste eksemplar af flerfarvestrik, men det bliver bedre næste gang.

Garnet er Lucca Fino - merinould. Farverne, kære strikkere, farverne! FANtastiske farver! Garnet var oprindeligt købt til trøjer til ungerne, men det er jo ligemeget... *GG*

Jeg har meldt mig til 12 projekter i 2009 - dette er mit første bidrag.

Se flere billeder i mit Flickr-album HER og inde på Ravelry HER.

9 kommentarer:

Sascha sagde ...

Har SÅ meget at overvejet at strikke den, mest fordi jeg er seriøs hue/hatte addicted, kom dog aldrig længere end til at overveje det.

Men nu hvor jeg ser din fede og flotte version af den, MÅ den laves. Især hvis den er så nem som du siger :)

Anonym sagde ...

I absolutely love the colors you used! It looks beautiful :)

Kludemutter sagde ...

Super fed hue.
Lige til dig.
Mønstret er hentet, er igang med min første hue ;)
Så måske engang, når jeg har øvet hue kunsten lidt mere.
Tak for linket ;D

Yt.

Anonym sagde ...

Lækker hue!
Tak for tippet, jeg sad netop og overvejde hvilket to-farve projekt, jeg skal strikke som opvarming til en omgang ænder :-)

Birgitte sagde ...

Den er skøn! Held og lykke med flerfarvestrik i fremtiden :)

PS. Netop nu er der 1567, der har faved den ;) (http://www.ravelry.com/designers/kate-gagnon)

Anonym sagde ...

Wow - så blev jeg lige forpustet - 2. januar og du har allerede lavet det første af 12 projekter. Hvor er det bare en flot hue - helt vildt flot. Jeg overvejer stadig om jeg skal være med i 12 projekter i år - nåede kun til 9 sidste år.
Godt nytår. Stine

Julia Zahle sagde ...

Stine - 9 må jeg nok også sige er nok. Det er i hvert fald bedre end ingen. *G*

Kate sagde ...

Flot hue... og med den har du fået mig lokket ud af busken; jeg har meldt mig til 12 projekter... har allerede fået kriller; hva' hvis jeg ikke får strikket 12...

Anonym sagde ...

sikke en sød hue og du har valgt nogle skønne farver!